breaking newsΕλλάδα

Τρέμουν την εθνική οργή: Έκτακτα μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ – Ενίσχυση φρουράς των βουλευτών των «Πρεσπών»! – Οι πολίτες απροστάτευτοι

 

Πρωτοφανές!

Την στιγμή που εγκληματικότητα θερίζει, οι ληστείες αυξάνονται και οι δολοφονίες δεν λένε να μειωθούν, η Κυβέρνηση αποφάσισε να λάβει μέτρα προστασίας για άτομα που εκχώρησαν το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς!

 

Ενίσχυση των μέτρων φύλαξης βουλευτών που υπερψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών αποφάσισε η Ελληνική Αστυνομία.

Αφορμή είναι η ένταση που έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διήμερο κοντά σε κατοικίες βουλευτών, ειδικά στην βόρεια Ελλάδα.

Πέραν των αστυνομικών που φρουρούν καθημερινά τους πιθανούς στόχους εξετάζεται το ενδεχόμενο να δρομολογηθούν και περιπολίες κοντά σε βουλευτικά σπίτια.

Η συμφωνία υπερψηφίστηκε με 153 «Ναι», Τα 145 προήλθαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συν οκτώ βουλευτές που συνεργάζονται με Το Ποτάμι, εξελέγησαν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ή προέρχονται από την ΔΗΜΑΡ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, γιατί ήθελε να ρίξει αυγά και μανιτάρια, όπως ο ίδιος υποστήριξε με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, στους τρεις βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Μάλιστα αυτό έγινε αρκετή ώρα πριν φτάσει η πτήση από την Αθήνα, αφού έγινε αντιληπτός απ’ τους αστυνομικούς οι οποίοι και τον συνέλαβαν. Άλλωστε είχε ουσιαστικά προαναγγείλει απ’ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την πράξη του.

«ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΙΞΩ 10 ΑΥΓΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 12 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ Α, ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΚΟΤΑ! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ,ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ», ήταν το σχόλιο με το οποίο ο Κοζάρης Νικόλαος γνωστοποίησε ο ίδιος την σύλληψη του.

 

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, με την οποία καταδικάζει την συγκεκριμένη ενέργεια και ζητάει από τη Ν.Δ να πεί καθαρά στους πολίτες του αν θα διατηρήσει στις τάξεις της τέτοια άτομα και τέτοιες λογικές.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ελληνική βουλή μετά από ένα πενθήμερο γόνιμο και δημοκρατικό διάλογο, υπερψήφισε με ψήφους υπέρ 153 και 146 κατά και ένα παρών, την κύρωση της Τελικής Συμφωνίας για την Επίλυση των Διαφορών οι οποίες περιγράφονται στις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 817 (1993) και 845 (1993), τη Λήξη της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 και την Εδραίωση Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης μεταξύ της χώρας μας και της γείτονας χώρας Βόρειας Μακεδονίας.Η συμφωνία αυτή λύνει προβλήματα που δημιουργήθηκαν με ευθύνες άλλων κυβερνήσεων και όχι του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει το evronews.gr

Οι βουλευτές έπραξαν το καθήκον τους, πάρα τις προσπάθειες τρομοκράτησης τους από Ακροδεξιά και φασιστικά στοιχεία με φασιστικές πρακτικές τις οποίες ανέχθηκαν και κόμματα της αντιπολίτευσης. Οι φασιστικού τύπου ενέργειες στοχοποίησης με ανώνυμες αφίσες, τρικάκια με κακόβουλες προτροπές μέσω των κοινωνικών δικτύων ακόμη και με απευθείας απειλές μέσω τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων, δεν τρόμαξαν ούτε και εμπόδισαν να στηρίξουν την πατριωτική και εθνικά ωφέλιμη συμφωνία των Πρεσπών.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την προσπάθεια μέλους της Ν.Δ να προπιλακήσει τους βουλευτές ΄Εβρου του ΣΥΡΙΖΑ κατα την άφιξή τους στο Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης την 25η /01/2019. Πολύ αργά η ΝΔ στο Νομό καταδικάζει τις ενέργειες του στελέχους της,προσπαθώντας να αποσείσει την Ακροδεξιά της στροφή που καλιέργησε τέτοιες λογικές. Η Ν.Δ οφείλει να πει καθαρά στους πολίτες του αν θα διατηρήσει στις τάξεις της τέτοια άτομα και τέτοιες λογικές.

Ακόμη και αυτή την ύστατη στιγμή, οφείλουν να αντιληφθούν τις τεράστιες ευθύνες τους και να πάρουν αποστάσεις από αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές.

Σε μια δημοκρατία η πολιτική διαφωνία είναι σεβαστή αλλά δεν μπορεί να είναι ανεκτή η φασιστική βία και τραμπουκισμοί κάθε είδους.

Καλούμε επίσης και όλα του Κόμματα του Δημοκρατικού Τόξου να καταδικάσουν αυτές τις ενέργειες.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και σε όλους τους εκλεγμένους εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου και καλούμε όλους τους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες να απομονώσουν τέτοιου είδους ενέργειες.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών επιθυμεί μια λύση που διασφαλίζει τα συμφέροντα της χώρας και τη σταθερότητα στα Βαλκάνια, απέναντι στους αλυτρωτισμούς και τους εθνικισμούς».

Έτσι πιστεύουν. Όμως οι Έλληνες είναι κατά της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών!

 

 

pentapostagma.gr

Back to top button