breaking newsΕλλάδα

Η απόλυτη ξεφτίλα – Κυβέρνηση σε Δημάρχους: «Μην αντιδράτε στις “Πρέσπες”, θα πάρετε επιδοτήσεις» – Ηχητικό

 

Aπίστευτες καταστάσεις συμβαίνουν στο εγχώριο πολιτικό σύστημα.

 

Οι Κυβερνητικοί όχι μόνο δεν ζητάνε συγγνώμη για τα χθεσινά γεγονότα, αλλά μας βγαίνουν και από πάνω.

Στο τέλος θα φθάσουν στο σημείο να κατηγορούν και τον λαό που κατέβηκε στο δρόμο, για να διαμαρτυρηθεί για την παράδοση της Μακεδονίας μας στους δρόμους!

Και το χειρότερο; Κάνουν τα πάντα για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών; Με ποιον τρόπο;

Με ανταλλάγματα!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ

Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, μιλώντας στον Realfm 107,1 και την εκπομπή 7 με 10πμ με την Μελίνα Καραπαναγιωτίδου και τον Μπάμπη Τζιομπάνογλου, για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στην Αθήνα, κατήγγειλε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα, μας υπόσχονται καλές επιδοτήσεις στα ροδάκινα για να μην αντιδρούμε στην συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως είπε συγκεκριμένα, τους υπόσχονται 50 ευρώ τον τόνο….

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ

Τι δήλωσε:

«Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους. Η ΕΛΑΣ χεθες με αυτοσυγκράτηση και επαγγελματισμό διαφύλαξε το κοινοβουλιο και τους διαδηλωτές, με αποτέλεσμα τραυματισμένοι να είναι οι αστυνομικοί. Έγιναν απόπειρες να μπουν στη Βουλή από τις 5 εισόδους, χρησιμοποιώντας και εργαλεία που είχαν μαζί» δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή «Σκληρό Ροκ επί 2» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Έλλη Τριανταφύλλου, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη και εκτίμησε ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο κατάληψης της Βουλής από ακροδεξιούς, Χρυσή Αυγή και παρακρατικούς.

Για ποια απόπειρα μιλάει; Μπορούν να κάνουν εισβολή δέκα άτομα στη βουλή; Αν υποθέσουμε πως πράγματι ήταν απλοί διαδηλωτές, δέκα άτομα δεν μπορούν να κάνουν και πολλά με κοντάρια!

«Η Αστυνομία χρησιμοποίησε το ελάχιστο για να τους αποτρέψει. Οι διαδηλωτές με ειρηνικές διαθέσεις πρέπει να καταλάβουν ότι όσοι έκαναν τα επεισόδια είναι αυτοί που δεν ενδιαφερόντουσαν για την υγεία τους. Στόχος ήταν να διαδηλώσουν με ασφάλεια όσοι ήθελαν να διαδηλώσουν ειρηνικά» συμπλήρωσε.

Μάλλον μας περνάει για ανόητους. Η αστυνομία έριξε τόνους χημικών και κινδύνεψαν ζωές!

Η Όλγα Γεροβασίλη χαρακτήρισε μύθο ότι η αστυνομία διέλυσε το συλλαλητήριο:

«Είχαμε όλες τις πληροφορίες για τις προτροπές για βίαιη αντιμετώπιση. την ώρα όμως που διαδηλώνει ειρηνικά ένας κόσμος δεν είναι εύκολο να ελεγχθούν 60 χιλιάδες άνθρωποι. Υπήρχαν προληπτικές ενέργειες της αστυνομίας για ορισμένα άτομα. Οι οργανωμένοι για επεισόδια έμπαιναν μέσα στο πλήθος, δεν μπορεί η αστυνομία να μπει μέσα στο πλήθος όπου είχε πχ παιδιά» τόνισε και πρόσθεσε ότι από το ποιοι βρίσκονται στο νοσοκομείο σήμερα αποδεικνύεται το ποιοι έδρασαν. «Προφανώς γνώριζαν τους φωτορεπόρτερ, υπάρχουν και τα ντοκουμεντα. Δεν υπάρχουν τυχαίοι τραυματισμοί είναι στοχευμένοι» σχολίασε για τους τραυματίες πολίτες.

«Όταν κατεβαίνεις σε ένα συλλαλητήριο έχει σημασία με ποιους συμπορεύεσαι. Ήταν γνωστό ότι θα ήταν εκεί η ΧΑ . Τα κόμματα και οι διοργανωτές γνώριζαν και θα έπρεπε να είχαν απομονώσει τη Χρύση Αύγη» υπογράμμισε.

Η Υπουργός καταλόγισε εθνικο-λαϊκιστικό αφήγημα από τη Νέα Δημοκρατία χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες αρκεί να πέσει η κυβέρνηση πάση θυσία.

Οι αστυνομικοί στήνονται γύρω από τη διαδήλωση όχι μέσα, οι εικόνες αποτυπώνουν την αμυντική στάση της αστυνομίας» είπε και επιβεβαίωσε ότι ένας από τους 7 συλληφθέντες είναι μέλος της ακροδεξιάς Απέλλα, συμμετείχε στην επίθεση φασιστών στη Φαβέλα και ήταν έξω με περιοριστικούς όρους.

‘Το υλικό συλλέγεται, θα καταθέσουν και οι τραυματισμένοι καθώς σχηματίζεται δικογραφία, βεβαίως και θα υπάρξουν συνέπειες» ανέφερε και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι δεν καταδίκασε ακόμα τις απειλές κατά βουλευτών.

Σχολιάζοντας την επίθεση σε βάρος της Σοφίας Βούλτεψη είπε ότι «ακροδεξιοί και παρακρατικοί δεν ενδιαφέρονται για τις απόψεις της Βούλτεψη, τους νοιάζει το ότι είναι βουλευτής γιατί στόχος τους είναι η κατάλυση της δημοκρατίας.

«Θεωρώ αστεία την κατηγορία της ΝΔ περί αλόγιστης χρήσης χημικών και βίας» είπε.

Για την φωτογραφία με τον έγχρωμο στο Συλλαλητήριο τι έχεις να μας πει; Τι δουλειά είχε εκεί; Ήταν έγχρωμος της Β. Ηπείρου; Στη πλάτη του είχε την σημαία της αυτόνομης Β. Ηπείρου, προφανώς για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου!

ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Η Υπουργός, θα πρέπει πρώτα να μας απαντήσει για ποιον λόγο χρέωσε τον Ελληνικό για να αγοράσει το Υπουργείο της…. ομπρέλες!

Συνολικά 496 ευρώ πλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι για την αγορά με απευθείας ανάθεση τεσσάρων… ομπρελών, δύο για τις ανάγκες της αναπληρώτριας υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη και τις άλλες δύο για την υφυπουργό Κατερίνα Παπακώστα. Η εξωφρενική απόφαση να αγοραστούν εξόδοις των πολιτών ομπρέλες με τιμή 124 ευρώ έκαστη (!) μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει, την ώρα που μεγάλο τμήμα του πληθυσμού υφίσταται στερήσει προκειμένου να ανταποκριθεί στις φορολογικές υποχρεώσεις του.

Αυτό προκύπτει σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια στις 10 Νοεμβρίου του 2018.

Δείτε το έγγραφο

Επίσης της ξαναδείχνουμε αυτό το βίντεο, μπας και ζητήσει μία συγγνώμη. Αυτά!

.pentapostagma.gr
Back to top button