breaking newsΕλλάδα

Κάλεσμα για την Μακεδονία – Ακυρώνουμε τη συμφωνία, τιμωρούμε την προδοσία, προβάλλουμε την αλήθεια, αναδεικνύουμε την ιστορία

(Σ.Σ Καλό θα ήταν να οργανώσουν ενα σχέδιο δράσης να αποτραπούν οι προβοκάτορες)

 

Μία εβδομάδα μετά την πράξη εθνικής μειοδοσίας από τη βουλή των προδοτών, η Μακεδονία παραμένει ζωντανή. Και θα παραμένει ζωντανή όσο υπάρχουν Ελληνίδες, Έλληνες και Φιλέλληνες που αγωνίζονται γι’ αυτήν.           

Πολίτες που κατάγονται από τη Μακεδονία, πολίτες των οποίων οι πρόγονοι πολέμησαν και υπερασπίστηκαν τα Μακεδονικά εδάφη, αλλά και όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως γεωγραφικής καταγωγής οι οποίοι αναπνέουν ακόμα ελεύθερα και αγαπούν τη χώρα τους, οργανώνονται για να αντεπιτεθούν στους μαύρους προδότες που σκοπός τους είναι να αφανίσουν την Ελληνικότητα. 

Το παρόν κάλεσμα απευθύνεται σε ανθρώπους που επιθυμούν να απελευθερώσουν την πατρίδα τους από ολόκληρο το πολιτικό ανθελληνικό προσωπικό (μηδενός κόμματος εξαιρουμένου), το οποίο είναι σύσσωμο και συστρατευμένο εναντίον της πατρίδας μας.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι δεν δέχονται τους εκφυλιστικούς δεσμούς με τις εξωγενείς δυνάμεις που επιβουλεύονται την Ελλάδα. 

Το κάλεσμα απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν παραδώσει τις κομματικές ταυτότητες και θέτουν εαυτόν στον ιερό σκοπό του Ελληνισμού. Έναν σκοπό για τον οποίο σκοπεύουν να εργαστούν σκληρά και εθελοντικά. Με ομόνοια και πνεύμα συνεργασίας και δίχως κανέναν απώτερο προσωπικό στόχο. 

Για την προώθηση του μακεδονισμού που είναι αποκλειστικά Ελληνικός.

Για τη δημιουργία ενός εθνικού αναχώματος απέναντι στις μελλοντικές προδοσίες.

Για έναν νέο Μακεδονικό Αγώνα. 

Οι πολίτες ήταν, είναι και θα είναι οι αποκλειστικοί προστάτες και υπερασπιστές του Ελληνισμού. 

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται και είναι αποφασισμένοι, μπορούν να στείλουν email στο stavros.kal@gmail.com δηλώνοντας την πρόθεσή τους, το ονοματεπώνυμο και την πόλη τους, και τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε διαδικτυακές δράσεις και διαδικασίες.

Παράλληλα, θα διεξαχθεί συνάντηση το πρωί της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας για την εκκίνηση των δράσεων. Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες στην ανωτέρω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα βιντεοκλήσης.

 

 

http://infognomonpolitics.blogspot.com/

Back to top button