breaking newsΔιεθνή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. Τρία 8αρια Ρίχτερ γκρεμίζουν τα πάντα. Άνοιξε η γη. Χιλιάδες νεκροί κι αγνοούμενοι. Μεγάλες παράπλευρες απώλειες και στη Συρία.

ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. Τρία 8αρια Ρίχτερ γκρεμίζουν τα πάντα. Άνοιξε η γη. Χιλιάδες νεκροί κι αγνοούμενοι. Μεγάλες παράπλευρες απώλειες και στη Συρία Χιλιάδες θύματα. Η καταμέτρηση θα είναι βραδύτατη καθώς υπάρχουν αναρίθμητοι αγνοούμενοι κάτω από τα συντρίμμια.

1.To AFAD ανακοίνωσε στις 13h24 μμ έναν ακόμη 3ο θηριώδη σεισμό της τάξης 7,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο το Elbistan του Kahramanmaras στο νότο της Τουρκίας.

2.Στις 10.29 π.μ (10H24 GMT) σεισμός μεγέθους 7.5 μ΄επίκεντρο 4 km ΝΑ της πόλης Ekinozu.

3.Είχε προηγηθεί ο πρώτος σεισμός στις 4.00 τη νύχτα που χτύπησε το Pazarcik,την επαρχία Kahramanmaras στο νότο Τουρκίας κοντά στην πόλη Gaziantep που ήταν 7.8 βαθμοί Ρίχτερ μ΄εστιακό βάθος 17,9 km.

Κατέρρευσαν 17οροφες και 12οροφες πολυκατοικίες.2 800 κτίρια κατέρρευσαν στην Τουρκία.10 πόλεις επλήγησαν. Ο τελευταίος απολογισμός που ανακοίνωσε ο Ερντογάν αλλά πριν το τρίτο 8αρι ήταν 912 και 5300 τραυματίες. Χωρίς να δίνει όμως νούμερο γι αγνοούμενους που είναι και το μεγαλύτερο. Στη Συρία το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει προσωρινό απολογισμό 371 νεκρούς 1 089 τραυματίες σύμφωνα με SANA.560 νεκρούς δίνουν τα κρατικά μμε και διασώστες που επιχειρούν. Επλήγησαν κυρίως Χαλέπι, Λατάκια , Χάμα και Ταρτούς..

Αρχές ωδίνων για Τουρκία ή διπλωματία σεισμών εν όψει επιβαλλόμενης συροτουρκικής προσέγγισης; όπως κι αν έχει είναι θεομηνία είναι σκηνές Αποκάλυψης..

dimpenews.com

Back to top button