Διεθνή

ΞΥΛΟ! Σε ρινγκ μετατράπηκε η Σύνοδος Κορυφής (PABSEC) στην Άγκυρα αφού έγινε σύρραξη των αντιπροσώπων Ρωσίας-Ουκρανίας…Ο ρόλος της Τουρκίας ως διαμεσολαβήτριας ευτελίστηκε. ΒΙΝΤΕΟ

Στα χέρια ήρθαν οι αντιπροσωπείες Ουκρανίας-Ρωσίας στο περιθώριο της Συνόδου κορυφής της PABSEC στην Άγκυρα που μετατράπηκε σε ρινγκ. Οι βουλευτές της Verkhovna Rada προσπάθησαν να διακόψουν την ομιλία της βουλευτή της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Timofeeva. Εκεί έγινε μια πρώτη σύρραξη. Στη συνέχεια ένας Ρώσος βουλευτής αφαίρεσε την σημαία Ουκρανίας από το πάνελ και ο Ουκρανός βουλευτής Μαρικόφσκι του επιτέθηκε για να του την αποσπάσει.

Συμπλοκή ξέσπασε μεταξύ εκπροσώπων της ουκρανικής και ρωσικής αντιπροσωπείας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Οικονομικής Συνεργασίας της Μαύρης Θάλασσας (PABSEC) που πραγματοποιήθηκε στην τουρκική πρωτεύουσα Άγκυρα.

Ένταση επικράτησε όταν Ουκρανοί διέκοψαν την ομιλία Ρώσου αξιωματούχου μεταδίδει το anadolu. Oι Ουκρανοί και πάλι πρωταίτιοι.

Σε κάθε περίπτωση το ξύλο που έπαιξαν οι 2 αντιπροσωπείες Ρωσίας-Ουκρανίας σε τούρκικο έδαφος ευτελίζει το διαμεσολαβητικό ρόλο του ειρηνοποιού που ήθελε να διαδραματίσει η Άγκυρα για να πάρει πόντους στη διεθνή σκηνή..

dimpenews.com

Back to top button