breaking newsΕλλάδα

Παμμακεδονική Αμερικής: Ανιστόρητο και ύποπτο το δημοσίευμα του BBC

Σφοδρή ανακοίνωση με αφορμή το ρεπορτάζ του BBC, εξέδωσε η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ. Στην ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Δημήτρης Φιλιππίδης και ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Κομνηνός γίνεται και αναφορά στην καταστροφική Συμφωνία των Πρεσπών.

Επιπροσθέτως η Παμμακεδονική συμπλέει και με την πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Διοργάνωσης της Παρέλασης της Νέας Υόρκης σύμφωνα με την οποία χαρακτηρίζονται ανεπιθύμητοι οι Βουλευτές της Ελλάδος.

Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Τίποτα δεν μας προκαλεί πλέον έκπληξη και δυστυχώς δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα καθώς «ο μήνας του μέλιτος» της Συμφωνίας των Πρεσπών δεν έχει καν ολοκληρωθεί! Tο οργανωμένο σχέδιο καταστροφής της πατρίδας μας, υλοποιείται βήμα προς βήμα. Το άρθρο με τίτλο «Η αόρατη μειονότητα στην Ελλάδα- οι ΣλάβοΜακεδόνες» της δημοσιογράφου του BBC Μαρίας Μαργαρώνη απλά επαληθεύει τους φόβους και τις αντιδράσεις του Ελληνικού λαού που είχαν εκφραστεί μέσα από τις συγκλονιστικές διαδηλώσεις.

Εμείς, ως Παμμακεδονική Ενωση Αμερικής χτυπούσαμε το καμπανάκι του κινδύνου εδώ και πολλά χρόνια για τις σχέσεις του Ουράνιου Τόξου με συγκεκριμένους πολιτικούς και με συγκεκριμένα συμφέροντα. Δεν είναι τυχαίο πως η οργάνωση μας εδώ και 75 χρόνια σε κάθε ευκαιρία χαρακτήριζε καταστροφική την οποιαδήποτε χρήση του όρου Μακεδονία.

Δυστυχώς η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί το πάτημα για την περαιτέρω ανάδειξη παράλογων και ανιστόρητων φαινομένων στην ευρύτερη περιοχή. Το απαράδεκτο και κατευθυνόμενο άρθρο είναι απολύτως ψευδές και απολύτως φαλκιδευμένο με στόχο να προκαλέσει θόρυβο. Το άρθρο μιλάει για αόρατες μειονότητες όμως εμείς θέτουμε τους πάντες προ των ευθυνών τους.

Είναι δεδομένο πως δεν υπάρχει θέμα «Σλαβομακεδονικής» μειονότητας στην περιοχή, όμως το ενδιαφέρον είναι ως προς το ποιοι κρύβονται πίσω από ένα τέτοιο αισχρό δημοσίευμα, Την ίδια ώρα κανείς δεν κάνει λόγο για την μειονότητα των Ελλήνων Βλάχων στα Σκόπια και οι Κυβερνώντες αρνήθηκαν και να το συζητήσουν με τους φίλους τους στα Σκόπια!

Εμείς έχουμε και μία σειρά από ερωτήματα να θέσουμε:

Πού είναι οι ακαδημαϊκοί (με ελάχιστες εξαιρέσεις) να απαντήσουν στα απαράδεκτα και αναληθή του άρθρου;

Οι καταγγελίες που έχουν γίνει για παρεμβάσεις ξένων κέντρων συμφερόντων είναι βαρύτατες! Κανείς Εισαγγελέας θα συγκινηθεί άραγε;Πού είναι όλοι αυτοί που θα έπρεπε να μπουν θεματοφύλακες και μπροστάρηδες στον αγώνα για την Μακεδονία μας;

Έρχονται εκλογές και εμείς στέλνουμε ένα σαφές μήνυμα:

Ο Ελληνικός λαός να μαυρίσει και να στείλει στο περιθώριο όσους πολιτικούς δεν παίρνουν σαφή θέση για την συνέχιση του αγώνα. Ο αγώνας αυτός θα χαθεί μόνο όταν τον παρατήσουμε. Και ο Ελληνικός λαός είναι πολύ πληγωμένος αλλά και περήφανος για να σκύψει το κεφάλι και να δεχτεί ότι η ιστορία της Μακεδονίας ξεγράφεται και τελειώνει από μία Κυβέρνηση που εξυπηρετεί συμφέροντα και ιδεοληψίες ξένα προς την πατρίδα μας.

Ως εκ τούτου η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ συμπλέει με την απόφαση της Επιτροπής Παρέλασης της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων ΝΥ και χαρακτηρίζουμε όσους υπέγραψαν την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών αλλά και όσους ανέχθηκαν και θα ανεχτούν αυτήν την συμφωνία ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ όχι μόνο στην παρέλαση της 5ης Λεωφόρου για την Εθνική μας Παλιγγενεσία αλλά και γενικότερα ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ στην ομογένεια.

Ηδη έχει συσταθεί Επιτροπή με την συμμετοχή διακεκριμένων Επιστημόνων και φορέων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό για την συνέχιση του αγώνα και την προσβολή της Συμφωνίας αυτής, πληροφορίες θα ανακοινωθούν λίαν προσεχώς.

Εμείς οι Μακεδόνες της Αμερικής θα συνεχίσουμε αδιάκοπα τον αγώνα απέναντι σε κάθε Μαργαρώνη, σε κάθε πολιτικάντη, σε κάθε συμφέρον ενάντια στην πατρίδα μας.

Ο Αγώνας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, για την δικαίωση αυτών που έχυσαν το αίμα τους στα ιερά χώματα της Μακεδονίας αλλά και για τα παιδιά και εγγόνια μας!»

 

Back to top button