breaking newsΕλλάδα

Δεν ειναι ουτε xαζος, ουτε ανικανος…ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙNΔYΝΟΣ ! ! !

Eιναι επικιvδυvoς για την Ελλαδα…

Ο Κ.Μητσοτάκης δείχνει τον Β.Πούτιν ως «δολοφόνο» του Ναβάλνι και χαρακτηρίζει την ρωσική κυβέρνησή ως «βάναυσο, αυταρχικό καθεστώς» 

Σε πρωτοφανή κρίση οδηγεί τις ελληνορωσικές σχέσεις ο πρωιθυπουργός Κ.Μητσοτάκης, εξυπηρετώντας καθαρά την δική του προσωπική ατζέντα στην ΕΕ για την οποία πολύ θα ήθελε να «δραπετεύσει» πριν «του κάνει χαλάστρα» η απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου.

Κάντοντας τον «λαγό» των ακραίων κύκλων των Βρυξελλών, ξεστόμισε  λέξεις που κανείς δεν έχει τολμήσει να διατυπώσει κατά του Β.Πούτιν με αφορμή το καρδιακό επεισόδιο και τον θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι, 0 οποίος κρατείτο σε ρωσικές φυλακές

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Αλεξέι Ναβάλνι αγωνίστηκε σθεναρά για τη δημοκρατία και στάθηκε απέναντι σε ένα βίαιο, αυταρχικό καθεστώς. Ένα καθεστώς που φρόντισε ώστε ο Ναβάλνι να πληρώσει τη γενναιότητά του πρώτα με την ελευθερία του και τώρα με τη ζωή του. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του. Το θάρρος του δεν θα ξεχαστεί».

Τι μέλλει γενέσθαι; Μία ακόμα κρίση με την Ρωσία και σίγουρα αυτοί που χειροκροτούσαν σήμερα τον Μητσοτάκη στην Διάσκεψη του Μονάχου, θα είναι πολύ ευχαριστημένοι γιατί κάποιος «λαγός» είπε αυτά που δεν ρισκάρουν να πουν αυτοί.

Το πόσο θα κοστίσει στην Ελλάδα αυτή η προσωπική ενέργεια του Κ.Μητσοτάκη θα φανεί…

πηγη

Back to top button