Διεθνή

Μέτωπο Καναφάνι: Κάτω τα χέρια από το Σέιχ Τζαράχ! Λευτεριά στην Παλαιστίνη!


Για άλλη μία φορά, γινόμαστε μάρτυρες του βίαιου εκτοπισμού των Παλαιστίνιων από τα εδάφη τους στα πλαίσια της διεύρυνσης της Σιωνιστικής κατοχής μέσω του εποικισμού σε όλη την Παλαιστίνη.

Αυτήν τη φορά στο στόχαστρο βρίσκεται το Σεϊχ Τζαράχ, μία παλαιστινιακή γειτονιά στην Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Οι Ισραηλινές δυνάμεις κατοχής με τη συνοδεία ένοπλων και τραμπούκων εποίκων, έχουν ξεκινήσει πογκρόμ κατά των Παλαιστίνιων ασκώντας βία και τρομοκρατία, λεηλατώντας και κλέβοντας τα σπίτια τους.

Οι Ισραηλινοί κατακτητές αποδεικνύουν έτσι για άλλη μία φορά, πως δεν πρόκειται να σταματήσουν εάν δεν σβήσουν εντελώς την Παλαιστίνη από τον χάρτη και δεν εκτοπίσουν μέχρι και τον τελευταίο Παλαιστίνιο από την παλαιστινιακή γη.

Βασικός σύμμαχος του σιωνιστικού σχεδίου, το αποπροσανατολιστικό αίτημα για λύση των δύο κρατών που αποδυναμώνει την παλαιστινιακή αντίσταση και οι διεφθαρμένες ηγεσίες των αραβικών χωρών που έχουν αφήσει την Παλαιστίνη μόνη της, συμμαχώντας με τους Σιωνιστές κατακτητές.

Στεκόμαστε στο πλευρό των Παλαιστίνιων κατοίκων της Ανατολικής Ιερουσαλήμ και καταδικάζουμε τα πογκρόμ εναντίων τους. Καλούμε για άλλη μία φορά τις πολιτικές οργανώσεις που στέκονται στο πλευρό της Παλαιστίνης να υποστηρίξουν την Παλαιστινιακή Αντίσταση και να προβληματιστούν σοβαρά για τις επιπτώσεις που συνεχίζει να προκαλεί η υποτιθέμενη ειρηνική διευθέτηση του παλαιστινιακού ζητήματος μέσω της λύσης-παγίδα των δύο κρατών.

Χαιρετίζουμε από την Ελλάδα την Αντίσταση των κατοίκων στο Σεϊχ Τζαράχ και υπενθυμίζουμε πως η Αλ Κούντς(Ιερουσαλήμ) είναι η αιώνια πρωτεύουσα της Παλαιστίνης!

ΖΗΤΩ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι»

Back to top button