breaking newsΆποψηΕλλάδα

Από μωρo κι από τρελo μαθαivεις την αλnθεια…Μωρoς δεν εivαι; Τi εivαι;

Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο(!) της εν πολλαίς  φασιστικές αμαρτίες περιπεσούσης ΝουΔούλας και Υπουργό (υπο) Ανάπτυξης και (απο) Επενδύσεων…

Εκεί λοιπόν που οι οπαδοί της ΝουΔούλας σεμνύνονταν που ο πρωθυπουργός της συμφοράς μας, ως άλλος Ηρακλής, σήκωσε τα μανίκια και ανέλαβε το βρώμικο έργο να καθαρίσει τη δημόσια ζωή από την κόπρο των “νεοναζιστών”, που χάρη στον φυλακισμένο Ηλία Κασιδιάρη είχαν πάρει τα πάνω τους και απειλούσαν να μπουν στη Βουλή και να κοπρίσουν στο “ναό της Δημοκρατίας”, ήρθε ο τρελός του ανεκδιήγητου κυβερνητικού θιάσου και με περίσσεια κυνισμού και θράσους τα έβγαλε όλα στη φόρα, κρεμώντας στα μανταλάκια τα πραγματικά κίνητρα πίσω από το ανίερο μπλόκο του Εθνικού Κόμματος “Έλληνες”. Ο καβγάς ήταν για το “πάπλωμα”! Για να διαμοιράσουν τα ιμάτια (ψηφοφόρους) αυτού! Ναι, ναι, όπως το ακούτε!

Τι ξεστόμισε το μπουμπούκι αυτό που έκανε ακόμη και τους ελάχιστους νοήμονες Νεοδημοκράτες να βγουν από τα ρούχα τους;

Παραθέτω τα ίδια τα λόγια του επικίνδυνου τρελού, όπως καταγράφονται στα πρακτικά της συνεδρίασης της 8ης Φεβρουαρίου 2023 για να βγάλετε κι εσείς τα συμπεράσματά  σας.

Σπυρίδων – Άδωνις Γεωργιάδης: «Τώρα σε κάτι που έχει λεχθεί από αρκετούς συνομιλητές και θέλω να το εξηγήσω. Είπατε “φέρνετε τη διάταξη στο παρά πέντε, άρα η προηγούμενη διάταξη ήταν αλυσιτελής”. Νομίζετε ότι τυχαία φέραμε τη διάταξη στο παρά πέντε; Δεν ακούγαμε την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά που έλεγε να το κάνουμε λίγο μετά τη δίκη; Τι πιστεύετε; Ασφαλώς και την ακούγαμε και μας απασχολούσε πάρα πολύ καιρό πότε θα καταθέταμε αυτή τη διάταξη. Κρίναμε ότι είναι πολύ πιο σωστό για την επιτυχία του εγχειρήματος η διάταξη να είναι όσο γίνεται πιο κοντά στις εκλογές.

Και θα σας εξηγήσω ποιος είναι ο λόγος. Διότι πρέπει να μην έχει αρκετό χρόνο αντίδρασης η άλλη πλευρά για να σκεφτεί με ποιον τρόπο θα μπορούσε να οργανωθεί για να ξεπεράσει την απαγόρευση. Άρα, λοιπόν, για να μην δώσεις χρόνο να οργανωθούν έπρεπε η διάταξη να είναι κοντά στις εκλογές και όχι δύο χρόνια πριν.

Γιατί δύο χρόνια πριν θα έβρισκαν κάποιον τρόπο – δεν μπορώ να σας πω ποιος θα ήταν αυτός, αλλά κάτι θα σκεφτόντουσαν – για να μπορέσουν να επιτύχουν τον πολιτικό τους στόχο.

Άρα, λοιπόν, καθαρά θέμα τακτικής, για όσους θέλουμε αυτό το πράγμα πράγματι να λειτουργήσει, ήταν η διάταξη να έρθει στο τέλος. Άρα, όχι μόνο αλυσιτελής δεν είναι η στρατηγική μας, αλλά πιστεύω θα αποδειχθεί και στην πράξη, στην κάλπη, πάρα πολύ λυσιτελής».

Πρέπει δε να σας πω ότι εδώ υπάρχει ένας στόχος, να μην επιτύχει το πολιτικό εγχείρημα Κασιδιάρη. Αυτός είναι ο στόχος. Αλλιώς να μην το συζητάμε. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται όλη αυτή η φασαρία.

Υπάρχει το αντεπιχείρημα – το ακούω στο διαδίκτυο, το ακούω και στην Αίθουσα, το άκουσα και από εσάς, από τον ΣΥΡΙΖΑ, από ορισμένους ομιλητές – ότι με αυτόν τον τρόπο ηρωοποιούμε τον Κασιδιάρη. Δεν δέχομαι καθόλου αυτό το επιχείρημα… 

Θα γίνει λίγο της μόδας ο Κασιδιάρης σε κάποιο αντισυστημικό κοινό, αναμφίβολα. Αυτό, όμως, δεν μπορεί να μεταφραστεί εκλογικά, άρα πολύ γρήγορα θα χάσει την πολιτική του ισχύ».

Τι έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων; Αυτό το κείμενο πρέπει να αποσταλεί στα ΜΜΕ όλου του πλανήτη για να διαπιστώσουν πόσο φασιστική είναι η κυβέρνηση της συμφοράς μας αλλά και πόσο βλάκας είναι ο εν λόγω Υπουργός και αντιπρόεδρος του κόμματος της ΝΔ (οσονούπω κώματος!) που την εκπροσωπεί. Πιο βλάκας από δαύτον πεθαίνεις!!

Το άλλο το προσέξατε; Έφεραν, λέει, τη διάταξη λίγο πριν τις εκλογές για να μην τους δώσουν χρόνο να οργανωθούν. Γιατί αν το έκαναν δύο χρόνια πριν, (οι “Ελληνες” του Κασιδιάρη) θα έβρισκαν κάποιον τρόπο για να μπορέσουν να επιτύχουν τον πολιτικό τους στόχο!

Με άλλα λόγια, ο τρελός – από το βήμα της Βουλής και όχι σε κάποια μυστική συνάντηση με εκπροσώπους της αντιπολίτευσης – ομολογεί  εμμέσως πλην σαφώς ότι οι εισηγητές της (ν)τροπολογίας γνωρίζουν πως η διάταξη-μπλόκο κατά του Κασιδιάρη είναι διάτρητη και αντισυνταγματική και φοβόντουσαν ότι, αν ψηφιζόταν δυο χρόνια πριν από τις εκλογές, το Εθνικό Κόμμα Έλληνες θα είχε αρκετό χρόνο για να βρει κάποιον τρόπον ώστε να επιτύχει τον πολιτικό του στόχο, δηλαδή να μπει στη Βουλή!

Όσο για το συνταγματικό δικαίωμα κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων πολιτών να ψηφίσουν όποιον “Κασιδιάρη” κρίνουν, δεν νοιάστηκε κανένας στη συνωμοτική αυτή συνεδρίαση της Βουλής. Για τόοοσο “δημοκράτες” βΟλευτές μιλάμε…

Ας ελπίσουμε ότι οι Αρεοπαγίτες θα σεβαστούν το αξίωμά τους και θα σταθούν στο ύψος της αποστολής τους, απορρίπτοντας ομοφώνως τη διάταξη αυτή ως αντισυνταγματική. Διαφορετικά, θα έχουν δώσει οι ίδιοι τη χαριστική βολή στην πνέουσα τα λοίσθια Ελληνική Δημοκρατία.

 

πηγη

Back to top button