breaking newsΕλλάδα

Ψεμματα, ψεμματα μοvo ψεμματα καi…τoυ φιλoυv το xερι

 

Φλόμωσε τον κόσμο στο ψέμα…

Και καποιοι ακομη τον πιστευουν….

Διαβαστε τι εταξε ο ψευταρος…

 

Ο Μητσοτάκης, είπε ότι στόχος είναι ο μέσος μισθός να φτάσει τα 1500 ευρώ, στην παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ για την επόμενη 4ετία.

Στόχος επίσης να δοθούν νέες αυξήσεις στις συντάξεις 3 με 4% την 1/1/2024. Επίσης, αύξηση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων μέσω νέου ενιαίου μισθολογίου την 1η 1ου 2024 και εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας. Και εντατικοί έλεγχοι με νέα ψηφιακά εργαλεία της επιθεώρησης εργασίας παντού.

«Το 2019 μιλήσαμε για την ανάγκη να μειώσουμε την φορολογική επιβάρυνση. Πετύχαμε τον στόχο αλλά υπάρχουν και άλλα περιθώρια»

Ανακοίνωσε: κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος έως το τέλος της 4ετίας, μείωση μιας μονάδας στις ασφαλιστικές εισφορές και από 1η Ιανουαρίου 2025 μειώνονται τα τεκμήρια διαβίωσης κατά 30% μεσοσταθμικά».

Στόχος μας να πετύχουμε διπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης από την ΕΕ- Θέλουμε η ανεργία να φτάσει στο 8% το 2027

Για τους οικονομικούς στόχους ο πρωθυπουργός είπε ότι αποτελούν τα θεμέλια για να χτιστεί η πολιτική της χώρας.

Μπορούμε να πετύχουμε ρυθμούς διπλάσιους της ΕΕ, είπε ο πρωθυπουργός. «Πρέπει να αυξηθούν 70% οι επενδύσεις και το δημόσιο χρέος να φτάσει στο 120% του ΑΕΠ».

Η ανεργία μπορεί να φτάσει στο 8% το 2027. Μίλησε επίσης για την αύξηση του ποσοστού της μεταποίησης στο 15% του ΑΕΠ και τόνισε ότι πλησιάζουμε στον στόχο να γίνει η Ελλάδα προορισμός 12 μήνες το χρόνο.

πηγη

Back to top button