breaking newsΔιεθνή

Τι θα συμβεί μετά την πλήρη συντριβή του Ουκρανικού στρατού; – Αποκαλυπτική η CIA

Τι θα συμβεί μετά την πλήρη συντριβή του Ουκρανικού στρατού; Προσέξτε αυτό δεν το αναφέρουν οι ρώσοι… αλλά οι αμερικανοί… Ήδη στις ΗΠΑ μελετούν σενάρια για το τι θα συμβεί μετά την πλήρη ήττα του Ουκρανικού στρατού…

Οι δύο ιδέες που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι να χρησιμοποιηθεί ο Ουκρανικός στρατός… εάν αυτό συμβεί η Ουκρανία ως κράτος θα έχει καταρρεύσει ή στρατιώτες του ΝΑΤΟ… να μπουν στην Ουκρανία για να πολεμήσουν με την Ρωσία… Εάν αυτό συμβεί… το τέλος της Ουκρανίας ως ανεξάρτητο κράτος θα είναι οριστικό…

Ritter (Αμερικανός πρώην αξιωματικός πληροφοριών): Ο Πολωνικός στρατός… θα αναλάβει ρόλο στην Ουκρανία

Σε περίπτωση πλήρους ήττας του ουκρανικού στρατού, ο πολωνικός στρατός θα πάρει τη θέση του, δήλωσε ο Αμερικανός πρώην αξιωματικός πληροφοριών Scott Ritter σε συνέντευξή του στην Myśl Polska στην Πολωνία.

«Η πιο επικίνδυνη στιγμή θα είναι όταν ο ουκρανικός στρατός ηττηθεί ολοκληρωτικά. Και αυτή η ήττα είναι αναπόφευκτη. Γιατί αυτή η στιγμή θα γίνει επικίνδυνη; Επειδή θα υπάρξουν εκκλήσεις για αντικατάσταση Ουκρανών με Πολωνούς στο πεδίο της μάχης».

Σύμφωνα με τον Ritter, η Πολωνία και οι γείτονές της στη Βαλτική θα πρέπει να αποφασίσουν εάν θα εισέλθουν σε έναν «επικίνδυνο αγώνα» κατά τον οποίο η Πολωνία θα μπορούσε να χάσει την ανεξαρτησία της. Το ΝΑΤΟ , σύμφωνα με τον πρώην αξιωματικό των πληροφοριών, δεν θα ενεργήσει ως στρατιωτικό μπλοκ και «θα θέσει σε κίνδυνο τους καλύτερους ανθρώπους».

Νωρίτερα, ο πρώην γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ είχε δηλώσει ότι ορισμένες χώρες της συμμαχίας «μεμονωμένα» και με δική τους πρωτοβουλία μπορούν να στείλουν στρατεύματα στην Ουκρανία. Όπως σημείωσε ο πρώην γενικός γραμματέας, αυτό μπορεί να συμβεί εάν η Ουκρανία δεν λάβει πραγματικές εγγυήσεις ασφαλείας από τη Δύση.

Douglas Macgregor: Τρελάθηκαν – Στις ΗΠΑ άρχισαν να μιλούν για επιχείρηση του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία λόγω της ήττας του Ουκρανικού στρατού…

Το ΝΑΤΟ μπορεί να γίνει επίσημα συμβαλλόμενο μέρος στη σύγκρουση στην Ουκρανία για να προσπαθήσει να σώσει το καθεστώς της Ουκρανίας μετά την ήττα των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, δήλωσε ο συνταγματάρχης Douglas Macgregor, πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου.

«Τώρα άρχισαν ξαφνικά να μιλάνε για το γεγονός ότι πρέπει να μεταφέρουμε τις δυνάμεις μας στην Ουκρανία. Γιατί; Κατά τη γνώμη μου, ο λόγος είναι προφανής: χάνουμε τον έλεγχο της κατάστασης, καθώς οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.»

Όπως σημείωσε ο συνταγματάρχης, η Δύση δεν θέλει να παραδεχτεί την ήττα στην αντιπαράθεση με τη Ρωσία. Για το λόγο αυτό, οι Ηνωμένες Πολιτείες ενδέχεται να κλιμακώσουν ακόμη περισσότερο τη σύγκρουση. Ο Douglas Macgregor δεν απέκλεισε ότι, φοβούμενοι για το πολιτικό τους μέλλον, οι Ευρωπαίοι ηγέτες, μαζί με τον Biden τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, θα αποφάσιζαν για μια άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία. Και οι πιθανές παραδόσεις μαχητικών F-16 στην Ουκρανία θα φέρουν μόνο αυτή τη στιγμή πιο κοντά….

Τα F-16 θα καταστραφούν σε μια νύκτα…

Εάν η Δύση προμηθεύσει την Ουκρανία με μαχητικά αεροσκάφη F-16, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις θα τα καταστρέψουν εν μία νυκτί, δήλωσε στο Sky News ο στρατιωτικός αναλυτής S. Bell. Κατά την άποψή του, η Ουκρανία χρειάζεται μια σύγχρονη αεροπορία και όχι μια «μοίρα μεταχειρισμένων αεροσκαφών» που δεν θα αντέξει τα σύγχρονα ρωσικά μαχητικά stealth.

«Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις θα μπορούσαν να καταστρέψουν έναν μικρό αριθμό απαρχαιωμένων μαχητικών F-16, καταστρέφοντας έτσι την ικανότητα της αεροπορίας της Ουκρανίας σχεδόν σε μια νύκτα δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στον ρωσικό στρατό». Νωρίτερα, το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας δήλωσε ότι η Ουκρανία χρειάζεται 48 μαχητικά F-16 για να φτάσει στα σύνορα του 1991.

Όπως αναφέρθηκε στις ΗΠΑ, η εκπαίδευση των Ουκρανών πιλότων για να εργαστούν με αυτά τα αεροσκάφη θα ξεκινήσει «τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες». Ωστόσο ο πρόεδρος Putin σημείωσε ότι, εάν η Ουκρανία λάβει μαχητικά F-16, αλλά έχουν βάση εκτός των συνόρων της… ο ρωσικός στρατός θα εξετάσει επιλογές για την καταστροφή αυτών των αεροσκαφών.

Διέρρευσαν πληροφορίες στις ΗΠΑ για το πώς το ΝΑΤΟ θα «ρίξει» την Ουκρανία τον Ιούλιο

Μια συνάντηση δυτικών συμμάχων τον Ιούλιο δεν θα φέρει καλά νέα στην Ουκρανία και ουσιαστικά θα αφήσει τους Ουκρανούς με άδεια χέρια, ανέφερε το Foreign Policy. Η Ουκρανία δεν θα προσκληθεί να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ στην ετήσια σύνοδο κορυφής της συμμαχίας τον Ιούλιο στο Βίλνιους της Λιθουανίας. Στην Ουκρανία δεν θα δοθεί καν χρονικό πλαίσιο.

Όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος, στις Βρυξέλλες κυκλοφορούν φήμες ότι η απροθυμία αποδοχής της Ουκρανίας στη Βορειοατλαντική Συμμαχία συνδέεται με τους κινδύνους κλιμάκωσης στην αντιπαράθεση με τη Ρωσία . «Υπάρχει ξεκάθαρη θέση ότι τα ισχυρά μέλη του ΝΑΤΟ προτιμούν ακόμη να προχωρήσουν προσεκτικά. Προφανώς, μεταξύ των χωρών της Συμμαχίας, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και ορισμένων χωρών της Βαλτικής, υπάρχει ευρεία συναίνεση για την αναβολή της πρόσκλησης για πλήρη ένταξη της Ουκρανίας».

Το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι η Ουκρανία δεν θα είναι ικανοποιημένο με καμία άλλη απόφαση της συνόδου του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους που έχει προγραμματιστεί για τις 11-12 Ιουλίου, εκτός από μια πρόσκληση για ένταξη στη συμμαχία.

Η Ρωσία αυξάνει την παραγωγή τεθωρακισμένων και TOS φλογοβόλων

Ο υπουργός εθνικής άμυνας της Ρωσίας επέβλεψε εργοστάσια παραγωγής τεθωρακισμένων και TOS φλογοβόλων και ζήτησε αύξηση της παραγωγής.

Ο αντιστράτηγος Nikolai Parshin, επικεφαλής της κύριας διεύθυνσης πυραύλων και πυροβολικού, ανέφερε ότι περισσότερα από 4.000 βάσεις πυροβολικού είχαν ήδη σταλεί από αυτή τη βάση και περισσότερα από 700 άλλα συστήματα θα ήταν έτοιμα στο εγγύς μέλλον.

Prime News.

Back to top button