breaking newsΔιεθνή

Σκάνδαλο. Πότισαν 9 γυναίκες με το ”ναρκωτικό βιασμού” στο πάρτι του SPD όπου συμμετείχε ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς και βουλευτές!

Σκάνδαλο συγκλονίζει το SPD του Γερμανού Καγκελαρίου Όλαφ Σολτς.

Τουλάχιστον εννέα γυναίκες που παρακολούθησαν το παραδοσιακό καλοκαιρινό πάρτι που προοριζόταν για μέλη του κόμματος ήταν θύματα του λεγόμενου «ναρκωτικού βιασμού».

Σκληρότατη ήταν η καταδίκη των αρχηγών των Σοσιαλδημοκρατών, οι οποίοι έκαναν λόγο για «τερατώδη πράξη» και ξεκαθάρισαν ότι κατήγγειλαν αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία.

Η υπόθεση, την οποία ανέφερε η εφημερίδα Tagesspiegel του Βερολίνου, χρονολογείται από την περασμένη Τετάρτη. Περίπου χίλια άτομα συμμετείχαν στο πάρτι, που οργανώθηκε στην καγκελαρία πριν από τη διακοπή του κοινοβουλίου, μεταξύ των οποίων και ο Scholz, μαζί με πολλούς βουλευτές και τους συνεργάτες τους. Την επόμενη μέρα η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έλαβε καταγγελία από μια 21χρονη, η οποία δεν θυμόταν τίποτα. Το κορίτσι ανέφερε μόνο ότι είχε καταναλώσει φαγητό και αναψυκτικά και ότι ένιωθε άρρωστη, με ναυτία και ζάλη. Στο σημείο εκείνο, ξεκίνησε έρευνα σε βάρος αγνώστων για σοβαρούς τραυματισμούς και στο μεταξύ υπήρξαν αναφορές για τουλάχιστον 8 άλλες περιπτώσεις, ανέφερε το SPD.

Σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης, τα θύματα κατάπιαν τις λεγόμενες «KO drops», ένα άγευστο υγρό φάρμακο που αναμειγνύεται εύκολα με ποτά που έχει μια σειρά από βλαβερές συνέπειες, από βραχυπρόθεσμη απώλεια μνήμης έως λιποθυμία.

Χρησιμοποιούνται από τους επιτιθέμενους κυρίως για σεξουαλική κακοποίηση, αλλά και για κλοπή.
Για τους ηγέτες του SPD ήταν «σοκ». «Με θυμώνει που θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο σε εκδήλωση που διοργάνωσε» το κόμμα, υπογράμμισε ο συναρχηγός (μαζί με τον Scholz) Lars Klingbeil, ελπίζοντας οι υπεύθυνοι να συλληφθούν και να διωχθούν το συντομότερο δυνατό.

Ένας εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι το πάρτι προοριζόταν για μέλη του κόμματος και μπορούσε να παρευρεθεί κανείς μόνο με πρόσκληση. Προσθέτοντας λίγα άλλα, εκτός από το ότι «υπάρχουν ακόμη λίγες βεβαιότητες» και ότι «η αστυνομία ερευνά».

Σύμφωνα με την Berliner Zeitung, 22 περιπτώσεις επιθέσεων με φάρμακα για βιασμό καταγράφηκαν από την αστυνομία πέρυσι στη γερμανική πρωτεύουσα. Ο πραγματικός αριθμός τους, ωστόσο, θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος, καθώς πολλά θύματα έχουν πολύ λίγη μνήμη της επίθεσης ή ντρέπονται να αναφέρουν. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, στέλεχος της κοινοβουλευτικής ομάδας του SPD, Κάτια Μαστ, κάλεσε όσους παρευρέθηκαν στο πάρτι να βγουν μπροστά. Χωρίς να αποκλείεται ότι τα θύματα στο πάρτι στην καγκελαρία θα μπορούσαν να είναι πολλά περισσότερα.

Τουλάχιστον εννέα γυναίκες έλαβαν το ναρκωτικό στην ετήσια εκδήλωση μόνο με πρόσκληση στην οποία συμμετείχαν ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς και βουλευτές στο Βερολίνο
Η Αστυνομία άνοιξε έρευνα για αγνώστους για υποψίες για σωματική βλάβη. Γερμανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι γυναίκες ήταν προφανώς θύματα ‘knockout drops’.

Οι δυτικές ελίτ καταρρέουν μέσα στη διαφθορά….

dimpenews.com

Back to top button