breaking newsΕλλάδα

Χαμός στον Καναδά! Ακτιβίστρια την «έπεσε» στον Μητσοτάκη – «Γιατί δεν επιβάλλεται κυρώσεις στο Ισραήλ για την γενοκτονία;» – Μόνο στην Ουκρανία υπάρχει το χρήμα…

Θερμή υποδοχή στον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος επισκέφθηκε τον Καναδά, με φόντο τις προσεχείς ευρωεκλογές και την επιστολική ψήφο, επεφύλαξε μία καναδή ακτιβίστρια, η οποία τον χαρακτήρισε συνυπεύθυνο στην γενοκτονία των Παλαιστινίων στη Γάζα.

Η γυναίκα, πλησίασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος νομίζοντας ότι πρόκειται περί… θαυμάστριας της απάντησε αρχικά με ενθουσιασμό και με χαμόγελο, ωστόσο μόλις του του είπε ότι είναι συνυπεύθυνος για τη γενοκτονία των Παλαιστίνιων, άλλαξε ύφος και αιφνιδιασμένος της απάντησε «είστε σοβαρή;».

Τότε η γυναίκα, του απάντησε «ναι! γιατί δεν έχετε επιβάλει κυρώσεις στο Ισραήλ». Η ακτιβίστρια στη συνέχεια είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «14.000 παιδιά είναι νεκρά, 40.000 χιλιάδες Παλαιστίνιοι είναι νεκροί» με τον ίδιο να απαντά με ιδιαίτερη απάθεια καθώς αποχωρούσε ότι «ζητήσαμε κατάπαυση του πυρός».

«Εντάξει, αλλά τι άλλο θα κάνετε;» αντίτεινε η ακτιβίστρια και συνέχισε «γιατί δεν έχετε επιβάλει κυρώσεις στο Ισραήλ;» με τον πρωθυπουργό να απαντά ξανά το ίδιο «ζητήσαμε κατάπαυση του πυρός» δίχως να δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα της.

Τότε η ίδια, απάντησε «Εμπάργκο όπλων! Θα έπρεπε να ντρέπεστε, 14.000 παιδιά είναι νεκρά και έχετε στα χέρια σας το αίμα τους».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εμφανώς ενοχλημένος, αφού δεν επρόκειτο για… φαν, δεν απάντησε ξανά στην νεαρή γυναίκα και αποχώρησε, πηγαίνοντας προς την έξοδο της αίθουσας όπου βρισκόταν.

Η γυναίκα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το σχετικό βίντεο και σημειώνει:

«Ενώ η κυβέρνηση της Ελλάδας έχει υποστηρίξει μια λύση δύο κρατών μεταξύ του Ισραηλ και της Παλαιστίνης, η απροκάλυπτη συνενοχή της στη γενοκτονία των Παλαιστινίων λέει άλλα. Οι συνεχείς επενδύσεις πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων της Ελλάδας με το Ισραηλ και την Elbit Systems αποκαλύπτουν μια αδιαφορία για τα δεινά των αθώων πολιτών. Ενισχύοντας το Ναυτικό, την Αεροπορία και την Αμυντική Βιομηχανία Ισραηλ-Ελλάδας, η Ελλάδα αποδεικνύει τη σταθερή της υποταγή στις δυνάμεις του Ισραηλ. Και όπως έχει πει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης στο Ισραηλ: «Έρχομαι εδώ όχι μόνο ως σύμμαχος, αλλά ως αληθινός φίλος».

«Οι αληθινοί φίλοι δεν αφήνουν τους φίλους να καθαρίσουν εθνοτικά έναν ολόκληρο πληθυσμό, Κυριάκο» καταλήγει.

Αναλυτικά ο διάλογος του Κυριάκου Μητσοτάκη με την ακτιβίστρια:
-Είστε ο κ. Μητσοτάκης;

-Ναι, φυσικά!

-Eίστε συνυπεύθυνοι για τη γενοκτονία των Παλαιστίνιων

-Είστε σοβαρή;

-Ναι, γιατί δεν έχετε επιβάλει κυρώσεις στο Ισραήλ. 14.000 παιδιά είναι νεκρά, 40.000 χιλιάδες Παλαιστίνιοι είναι νεκροί

-Zητήσαμε κατάπαυση του πυρός.

ντάξει, αλλά τι άλλο θα κάνετε;

Γιατί δεν έχετε επιβάλει κυρώσεις στο Ισραήλ;

-Zητήσαμε κατάπαυση του πυρός.

-Εμπάργκο όπλων! Θα έπρεπε να ντρέπεστε, 14.000 παιδιά είναι νεκρά και έχετε στα χέρια σας το αίμα τους.

Είστε συνένοχοι στη γενοκτονία των Παλαιστινίων.

Θα πρέπει να αντιδράσετε στο Ισραήλ.

Θα έπρεπε να ντρέπεστε.

Πώς κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη.

Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

Back to top button