Διεθνή

Πέθανε από ανακοπή κατά τη διάρκεια αγώνα 17χρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής. Είχε εμβολιαστεί;;;

Αφήνουν την τελευταία πνοή τους μέσα στα γήπεδα σε κάθε γωνιά της γης. Ήταν σειρά του 17χρονου Dylan Rich, ποδοσφαιριστή της West Bridgford Colts, που πέθανε από ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια ενός ματς της FA Youth Cup.Ήταν εμβολιασμένος;; Αμείλικτο το ερώτημα σε μια εποχή πλήρους αδιαφάνειας παραπληροφόρησης προπαγάνδας πρωτοφανούς λογοκρισίας αριθμητικής αλχημείας δύσκολο ν΄απαντηθεί τουλάχιστον άμεσα. Είναι το μεγάλο ταμπού..Το επτασφράγιστο. Υπάρχει τρομερό φιλτράρισμα..Ο θάνατος του νεαρού έχει συγκλονίσει τη βρετανική κοινή γνώμη και μεγάλα ειδησεογραφικά και εφημερίδες αναφέρονται σ΄αυτόν BBC, mirror κ.α

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που υπέστη ύποπτη αιφνίδια καρδιακή ανακοπή σε αγώνα Κυπέλλου Νέων της FA αυτή την εβδομάδα έφυγε τραγικά από τη ζωή.

Ο Ντίλαν Ριτς κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με τη Μπόστον Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τρίτης, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί καθώς το ιατρικό προσωπικό έσπευσε να τον βοηθήσει.

Image

Οι γιατροί προσπάθησαν μάταια να του σώσουν τη ζωή αφού δύο ασθενοφόρα και ένα αυτοκίνητο αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών στάλθηκαν στο γήπεδο της Γουέστ Μπρίνγκφορντ στο Regatta Way, όπου διεξαγόταν ο αγώνας.

Αναφέρθηκε ότι αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι ο Ριτς δεν ανταποκρίθηκε μετά από σοκ με απινιδωτή πολλές φορές πριν μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο.

Η Γουέστ Μπρίνγκφορντ εξέδωσε τώρα μια δήλωση που επιβεβαιώνει τη σπαρακτική είδηση, η οποία αναφέρει: «Με μεγάλη θλίψη, μετά τα γεγονότα της Πέμπτης το βράδυ, πρέπει να ανακοινώσουμε τον τραγικό θάνατο του Ντίλαν Ριτς.

Το περιστατικό συνέβη στο Regatta Way γήπεδο της West Bridgford FC
“Αυτή η είδηση ​​έχει αφήσει όλους τους εμπλεκόμενους με το σύλλογό μας συντετριμμένους και αποκαρδιωμένους. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας απευθύνονται στους γονείς του Mike και Anna, την οικογένεια του τ΄αδέλφια του Lucy & Dylan, τους φίλους και τους συμπαίκτες του.

dimpenews.com

Back to top button