Διεθνή

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την.. Καππαδοκία…Την ώρα που ο Ζελένσκι έβλεπε τον Ερντογάν στην Κων/πολη,ανατροπή πούλμαν με Ρώσους τουρίστες στην Τουρκία: 1 νεκρός Ρώσος και 26 Ρώσοι τραυματίες!!!!!ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ;;;;;

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την.. Καππαδοκία…Την ώρα που ο πρόεδρος της Ουκρανίς Ζελένσκι έβλεπε τον Ερντογάν στην Κων/πολη,ανατροπή πούλμαν με Ρώσους τουρίστες στην Τουρκία: 1 νεκρός Ρώσος και 26 Ρώσοι τραυματίες!!!!!

Σήμερα στις 9:30 π.μ στον αυτοκινητόδρομο Ικόνιο(Konya)-Aksaray στην Τουρκία συνέβη τροχαίο ατύχημα με πούλμαν που μετέφερε μια ομάδα 32 Ρώσων τουριστών για Προσκυνηματικό τουρισμό στην Καππαδοκία,και οι οποίοι βρίσκονταν σε διακοπές στην Αττάλεια. Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες που έλαβε το Γενικό Προξενείο Ρωσίας στην Αττάλεια από τοπικές υπηρεσίες της τάξης, ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή με αποτέλεσμα το πούλμαν και να καταλήξει σε μια παρακείμενη τάφρο όπου και ντεραπάρησε. Ως αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος, 26 Ρώσοι πολίτες τραυματίστηκαν. Οι αρχές έχουν επιβεβαιώσει το θάνατο ενός από τους Ρώσους τουρίστες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα πλησιέστερα νοσοκομεία σε Konya και Selcukhan. Παρέχεται επείγουσα ιατρική βοήθεια. Δύο υπάλληλοι της Ρωσικής Πρεσβείας στην Άγκυρα πήγαν επειγόντως στη σκηνή του δράματος για να παρέχουν προξενική βοήθεια στους τραυματίες Ρώσους και να διευκρινίσουν τις συνθήκες του συμβάντος. Η ρωσική πρεσβεία στην Τουρκία και το Γενικό Προξενείο στην Αττάλεια βρίσκονται σε επαφή με τις τοπικές αρχές. Προσφέρουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του αποθανόντος, ευχόμαστε στα θύματα γρήγορη ανάρρωση. Τηλέφωνο του προξενικού υπαλλήλου που είναι εν ενεργεία: +90 (531) 261 64 46

Το δυστύχημα με το λεωφορείο έγινε στην κεντρική Τουρκία, δήλωσε εκπρόσωπος του Γενικού Προξενείου της Ρωσίας στην Αττάλεια στο TASS και νεκρή είναι μια Ρωσίδα..Την είδηση μεταδίδει και το tass.

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την.. Καππαδοκία…αποδεικνύεται ότι οι δρόμοι Τουρκίας για Ρώσους τουρίστες είναι ιδιαίτερα ολισθηροί….

To δυστύχημα επέρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τις ρωσοτουρκικές σχέσεις με χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία των 2 προέδρων και τον Πούτιν να θέτει να μην παραβιαστεί από την Τουρκία η Συνθήκη του Μοντρέ.

dimpenews.com

Back to top button