breaking newsΔιεθνή

Βραζιλία: Σκότωσε την κόρη του και πλήρωσε 2 ευρώ για να κάψουν τη σορό

H πράξη του καταγράφηκε σε βίντεο

Μια φρικτή δολοφονία αποκαλύφτηκε στη Βραζιλία, όπου άνδρας δολοφόνησε την κόρη του μετά από καβγά που είχαν και ύστερα πλήρωσε έναν άστεγο με μόλις δύο δολάρια ώστε να κάψει τη σορό της και να εξαφανιστούν τα ίχνη του φρικτού του εγκλήματος.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ουέλινγκτον Ντα Σίλβα είπε στις Αρχές ότι εκείνος και η κόρη του καυγάδισαν μετά από κατανάλωση αλκοόλ. Αιτία του τσακωμού ο χωρισμός του ίδιου με τη μητέρα της, που είχε συμβεί πριν από αρκετούς μήνες. Ο άνδρας είπε ότι εξοργίστηκε επειδή η 18χρονη επέμενε να στηρίζει τη μητέρα της και την στραγγάλισε.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία του Σάο Πάολο, ο 39χρονος αποκοιμήθηκε με το πτώμα της κόρης του στο διαμέρισμα και αποφάσισε να ξεφορτωθεί τη σόρο το βράδυ της Δευτέρας. Στη συνέχεια, όπως είπε, προσέγγισε έναν άστεγο και του ζήτησε να αγοράσει αιθανόλη από ένα κοντινό βενζινάδικο και να βάλει φωτιά στο πτώμα της. Η μητέρα της Ρέισα δήλωσε την εξαφάνισή της τη Δευτέρα, και το απανθρακωμένο σώμα της 18χρονης βρέθηκε την Τρίτη κάτω από το σπασμένο τμήμα ενός πεζοδρομίου από περαστικούς.

Καταγράφηκε σε βίντεο

Εντωμεταξύ κάμερα ασφαλείας τοποθετημένη έξω από το διαμέρισμά του κατέγραψε τον Ντα Σίλβα να μεταφέρει με ένα καρότσι το άψυχο κορμί της 18χρονη μέσα στο ασανσέρ.

PrimeNews.

Back to top button