Διεθνή

ΦΡΙΚΗ ΣΤH ΒΗΡΥΤΟ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ: ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ!! Αποκεφάλισαν 7 νέους Σύρους σε διαμέρισμα, τους ακρωτηρίασαν και με βιτριόλι τους παραμόρφωσαν!! Daesh;;;

Αποκεφάλισαν 7 νέους Σύρους σε διαμέρισμα στη Βηρυτό τους ακρωτηρίασαν και με βιτριόλι τους παραμόρφωσαν!! Daesh;;;Ρατσιστικό έγκλημα, διακοινοτικό μίσος;;; Το μακάβριο εύρημα έγινε το πρωί της 9ης Ιουλίου. Φρικτή δολοφονία 7 Σύρων νεαρών που κατοικούσαν σε ένα διαμέρισμα, όπου βρέθηκαν δεμένοι με χειροπέδες, αλυσοδεμένοι και τα κεφάλια τους κόπηκαν με σπαθί ή μπαλτά, και τα χαρτιά, τα τηλέφωνα και τα χρήματα τους λεηλατήθηκαν και τα πρόσωπά τους παραμορφώθηκαν με βιτριόλι. Μεταφέρθηκαν στο ιατροδικαστικό γραφείο της Βηρυτού, αναμένονται οι υπόλοιπες λεπτομέρειες. Τα πόδια τους ήταν κομμένα με σπαθί ή μπαλτά. Με το καυστικό οξύ που ρίχτηκε στα πρόσωπά τους, τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους είναι αταυτοποίητα.(spprices.com)

Ο Λίβανος ταλανίζεται από διακοινοτικές έριδες διασυνοριακά προβλήματα και πρωτοφανή οικονομική ενεργειακή κρίση, κυβερνητική διαιωνιζόμενη κρίση με μεταβατική κυβέρνηση και έλλειψη αξιοπιστίας πολιτικού συστήματος θεσμών κι από τη διαχείριση της κρίσης που προέκυψε μετά την τρομερή έκρηξη στο λιμάνι Βηρυτού. .. Διολίσθηση εθνικού νομίσματος έναντι δολαρίου..Έλλειψη ηλεκτρικής ενέργειας-πετρελαίου-βενζίνης.. Απλησίαστα τα αγαθά πρώτης ανάγκης καθώς πουλάνε σε δολάριο που έχει ενταχθεί ως επίσημο δεύτερο νόμισμα και αγοράζουν με λιβανέζικη λίρα που έχει καταποντιστεί…..To έγκλημα πάντως φέρει ίχνη πρωτοφανούς μίσους και διαφεύγει από τη σφαίρα του κοινού ποινικού..

dimpenews.com

Back to top button