breaking newsΆποψηΕλλάδα

Kάτω τα βρωμoxερά σας απo τα παιδiα, γιατi…..

 

 

Ήμουν έτοιμος να προβοκάρω αγρίως, κατευθείαν, από την πρώτη πρόταση. Θα συγκρατηθώ για λίγο, διότι το θεματάκι που προέκυψε αφορά την ευαίσθητη (και ανυπεράσπιστη όπως φαίνεται) παιδική ηλικία. Αναφέρομαι στο εξωφρενικό αλλά αναμενόμενο περιστατικό στον παιδικό σταθμό στην Καλαμαριά: την ανάγνωση παραμυθιών από μια drag queen σε μικρά παιδιά. Δεν θα σχολιάσω εκτεταμένα την αφωνία του δήθεν “υπουργείου παιδείας”. 

Μια αισχρή Μηχανή που εξαναγκάζει παιδάκια να φοράνε φίμωτρο στο πρόσωπο, που εκβιάζει γονείς και εκπαιδευτικούς (καλά να πάθουν) μόνο να στηρίξει μπορεί τέτοιες αποτρόπαιες και ψυχοπαθολογικές πρακτικές προπαγάνδας σε ανηλίκους. Δεν θα σχολιάσω καν με “ιερή αγανάκτηση” όπως η Κατερίνα Λάσπα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που έγραψε το αυτονόητο, ότι “Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του, δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να επιβάλλει πλαγίως τέτοια πρότυπα σε παιδάκια”. 

Σωπάτε κυρία Λάσπα! Πέφτουμε απ’ τα σύννεφα, δεν το γνωρίζαμε ότι δεν έχει κανείς το δικαίωμα για κάτι τέτοιο! Τι ακριβώς κάνετε κυρία Λάσπα στον Σημιτικό υπόνομο που συχνάζετε; Τώρα θυμηθήκατε το προφανές; Η Pfizer και η Moderna έχουν ενημερωθεί για την άποψη ότι “ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ;” Το WEF; Ο ΠΟΥ; Ο χαφιεδίσκος, ο αρχηγός σας; 

Αντί λοιπόν να διαρρήξω τα ιμάτιά μου, θα πω κάτι πολύ απλό: τα Παιδιά και ο Θάνατος είναι πολύ επικίνδυνος και εξωπραγματικός συνδυασμός, ιδίως όταν είναι μεθοδευμένος. Οδηγεί μαθηματικώς σε ολέθρους και δυστυχία. Σε ανισορροπία. Γιατί αυτό συμβαίνει σε μια τέτοια… “εκδήλωση”. Τα Παιδιά έρχονται σε υποσυνείδητη, άμεση επαφή με τον Θάνατο. 

Με την ακύρωση του μέλλοντος. Με την οντολογική αυτοκτονία. Δύο πράγματα μόνο μπορεί να συμβαίνουν για να ανεχθείς ή να στηρίξεις ή να επιτρέψεις κάτι τέτοιο: να είσαι κρετίνος, κλινικά ηλίθιος δηλαδή, ή συνειδητό κάθαρμα. Έμμισθος ρουφιάνος της Ατζέντας της Απανθρωποποίησης. Στην περίπτωση της κυρίας Κεραμέως υποψιαζόμαστε ποιο από τα δύο ισχύει. Τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω τι είναι χειρότερο… Αυτό που συνέβη, ή το να διάβαζε η ίδια η “υπουργός παιδείας” παραμύθια στα άμοιρα παιδάκια; Νομίζω ότι το υποθετικό αυτό σενάριο είναι εξίσου εφιαλτικό.

Κάτω τα βρωμόχερά σας από τα παιδιά. Σε κάθε επίπεδο και κάθε τομέα. Κάτω τα βρωμόχερά σας, διότι η απάντηση που θα πάρετε θα είναι εξαιρετικά βίαιη.

Periklis Bozinakis

Back to top button