breaking newsΕλλάδα

Απών οι αρχές από τον Έβρο – Αλλους τέσσερις λαθρομετανάστες συνέλαβαν πολίτες (Βίντεο)

Απών οι αρχές από τον Έβρο – Αλλους τέσσερις λαθρομετανάστες συνέλαβαν πολίτες (Βίντεο)

Λίγες μέρες μετά την ενέργεια τριών πολιτών από την Αλεξανδρούπολη να συλλάβουν και να κλειδώσουν σε τρέιλερ φορτηγού 13 παράνομους αλλοδαπούς ένα νέο βίντεο έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας το οποίο δείχνει άνδρες να συλλαμβάνουν άλλους τέσσερις οι οποίοι θα προχωρούσαν σε εμπρησμό!

Το ελληνικό κράτος δεν μπορεί να ασκήσει το ίδιο τα καθήκοντά του και να προστατέψει τους κατοίκους, τις οικογένειές τους και τις περιουσίες τους και έτσι αναλαμβάνουν να το κάνουν οι ίδιοι.

Το νέο βίντεο, που το ανέβασε ο Walandi Abrassis εμφανίζει τον ίδιο, να φορά στολή παραλλαγής, με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων, να έχουν συλλάβε» τέσσερις παράνομους αλλοδαπούς που βρίσκονται στο έδαφος. Ένας εξ αυτών φαίνεται να έχει τραυματιστεί και να πονά.

Ο χρήστης μάλιστα, κατηγορεί τα θύματα για εμπρησμό και φωνάζει στην κάμερα: «Άλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι. Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Άλλους τέσσερις επενδυτές. Παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν βγάζει δίκτυο. Δεν βγάζει δίκτυο. Άλλοι τέσσερις επενδυτές. Καίγεται εδώ, καίγεται ο τόπος καίγεται. Κι είδαμε ο στρατός κι η πυροσβεστική καθόταν. Επάνω καίγονται οι κορυφές και δεν έρχεται ούτε αεροπλάνο να τα σβήσει. Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι γίνεται ρε παιδιά; Άλλους τέσσερις επενδυτές εδώ. Τι κάνουμε;».

Το περιστατικό, όπως αναφέρει, γίνεται κοντά σε χωριό του Έβρου. Μετά από αντιδράσεις των γνωστών… «δικαιωματιστών», κατέβασε το βίντεο από τον λογαριασμό του.

Ωστόσο, σε νεότερη ανάρτησή του μιλά για «τα παιδάκια του Σόρος» που «δεν ξέρουν πού είναι ο Έβρος» και ήρθαν να τους «βγάλουν φασίστες».

Back to top button