breaking newsΕλλάδα

Πρόεδρος μουσουλμάνων Ελλάδας: «Να ψηφίσουμε όλοι τον Α.Τσίπρα για να μην έρθει η Δεξιά»

Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής  Ένωσης Ελλάδος ο Ναΐμ Ελγαντούρ θεωρείται ότι λειτουργεί de facto ως o άνθρωπος των φανατικών «Αδελφών Μουσουλμάνων» της Αιγύπτου στη χώρα μας και ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως το τζαμί στο Βοτανικό δεν είναι της αρεσκείας του, γιατί θυμίζει περίπτερο.

Με γάμο που έκανε με Ελληνίδα κατάφερε να πάρει την ελληνική υπηκοότητα και στη συνέχεια με διάφορους τρόπους να προκαλέσει ζητήματα στην Ελλάδα και ειδικότερα στις σχέσεις της με την Αίγυπτο και το Ισραήλ.

Η  ΜΕΕ, φέρεται να έχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την τουρκική πρεσβεία, αλλά και με τους ψευτομουφτήδες της Θράκης.

Άλλωστε, ο Ν. Ελγαντούρ δεν το έκρυψε ποτέ.

Τα «αποκαλυπτήρια» των σχέσεων αυτών έγιναν όταν η ΜΕΕ όχι μόνο δεν είχε καταδικάσει προσβλητικές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με το τζαμί της Αθήνας, αλλά και είχε σπεύσει να δώσει δημόσια συγχαρητήρια στον Τούρκο πρόεδρο, ενώ έχει δώσει και χειροφιλήματα στον γιο του…

Τώρα ο Ελγαντούρ παίρνει ανοικτά πολιτική θέση καλώντας όλους τους μουσουλμάνους, ακόμη και αυτούς που πήραν πρόσφατα την υπηκοότητα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων μαζικών ελληνοποιήσεων,  να ψηφίσουν τον Α.Τσίπρα “για να μην έρθει η Δεξιά στην Ελλάδα, για το μέλλον των παιδιών μας”, προφανώς εννοώντας των μουσουλμανοπαίδων, τα οποία αυξάνονται και πληθύνονται την ώρα που οι Έλληνες μειώνονται, σχεδόν αποδεκατίζονται, είτε από την υπογεννητικότητα η οποία δεν έχει προηγούμενο, είτε με την μετανάστευση με δραματικούς ρυθμούς.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΜΕΕ είπε από το Σύνταγμα εχθές, όπου φυσικά παρακολούθησε την κεντρική προεκλογική ομιλία του απερχόμενου πρωθυπουργού.

«Ήρθαμε σήμερα όλοι εδώ, για να μάθουνε οι άλλοι που δεν θέλουν να πάνε να ψηφίσουν, ότι όλοι μαζί πρέπει τη Δευτ… την Κυριακή να πάμε όλοι να ψηφίσουμε το μέλλον των παιδιών μας.

Να μην αφήσουμε τη Δεξιά να μην ξανάρθει στην ε…,  στην επιφάνεια.

Από τις δηλώσςεις που κάνουν οι δεξιοί, τώρα αυτή τη στιγμή, ότι θα κόψουν αυτό, ότυι θα κόψουν εκείνο, θα κόψουν από εδώ και από εκεί, θα κόψουνε την πρόνοια από τα νοσοκομεία.

Ο φτωχός δεν θα μπορεί να πάει τσάμπα στο νοσοκομείο. Αυτό είναι τραγικό.

Η Ελλάδα έχει πολλούς φτωχούς. Δεν έχουν όλοι τα λεφτά για να πάνε στα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Για αυτό είμαστε όλοι εδώ, με τη καρδιά μας, με τη ψυχή μας να πάμε να ψηφίσουμε την Κυριακή τον Αλέξη Τσίπρα»

Δείτε το βίντεο:

pronews

Back to top button