breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

«Επιστήμονας» χαμογελώντας εύχεται να μπορούσε να μειώσει τον πληθυσμό στον πλανήτη!!! – ΒΙΝΤΕΟ

 

Όπου πάνε οι εχθροί των ανθρώπων, τα τσιράκια της λεγόμενης “Νέας Τάξης Πραγμάτων”, την ύπαρξη της οποίας παραδέχεται πλέον ανοικτά ο ΟΗΕ, φροντίζουν να δίνουν τα κατάλληλα διαπιστευτήρια.

Όλα τα λένε φαινομενικά “για το καλό μας”, όσο σατανικά και απάνθρωπα κι αν φαίνονται.

Έτσι κάνει και η διεθνίστρια πρωτευοντολόγος και ανθρωπολόγος και προβεβλημένη από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, Τζέιν Μόρρις Γκούντολ, που στο πρόσφατο παρελθόν είχε εμμέσως να εξαφανιστούν 7,5δισ. ανθρώπων από την επιφάνεια του πλανήτη!!!

Δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε την αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού. Γιατί ξέρετε πίσω από αυτό κρύβονται τόσα άλλα προβλήματα! Όλα αυτά για τα οποία μιλάμε δεν θα ήταν πρόβλημα, αν είχαμε το μέγεθος του πληθυσμού που υπήρχε πριν από 500 χρόνια (σ.σ. τουτέστιν 500 εκατομμύρια ανθρώπων).

Σε άλλο ένα απόσπασμα του 2015 που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο, η ίδια…συστηνόταν στο κοινό ευχόμενη να…έχει μία υπερδύναμη.

Ποιά είναι αυτή;; Να μπορούσε νε αφανίσει μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού!! Αλλά θα το έκανε…δίχως πόνο, όπως υποστηρίζει:

«Αν μου επέτρεπαν να αλλάξω μερικά πράγματα, αν είχα αυτή τη μαγική δύναμη, θα το ήθελα, χωρίς να προκαλέσω πόνο ή βάσανα να μειωθεί ο αριθμός των ανθρώπων στον πλανήτη».

Παρατηρήστε το σατανικό χαμόγελο στο πρόσωπό της:

el.gr

Back to top button