breaking newsΕλλάδα

Πρωτοφανές περιστατικό: Άγνωστοι κατέβασαν την ελληνική σημαία & ύψωσαν τη γερμανική στα Χανιά! – Εικόνες-ντοκουμέντο

 

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Σταυρό Ακρωτηρίου. Τρία άτομα κατέβασαν από τον ιστό της την ελληνική σημαία και στη θέση της ανέβασαν μία γερμανική.

Την θρασύτατη πρόκληση ανακάλυψε και …αποκατέστησε άμεσα μια ομάδα Χανιωτών, στην περιοχή του Σταυρού και συγκεκριμένα σε ένα ύψωμα όπου δέσποζε ο ιστός με την ελληνική σημαία.

Και λέμε δέσποζε, γιατί σήμερα ανακάλυψαν έκπληκτοι πως η ελληνική σημαία είχε αντικατασταθεί από μία …γερμανική, όπως αποκαλύπτει σήμερα το defenceline.gr.

Την έκπληξη διαδέχθηκε γρήγορα η οργή, όταν πλησιάζοντας στο σημείο διαπίστωσαν πως η ελληνική σημαία που κυμάτιζε στο ιστό, είχε πεταχτεί στα βράχια και πάνω της οι «άγνωστοι» δράστες είχαν βάλει πέτρες…

Άμεσα η σημαία ανέβηκε και πάλι στο ιστό της.

Το «ποιοι» και το «γιατί» ευθύνονται γι αυτή την άνανδρη πράξη δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε, άλλωστε αυτό είναι αρμοδιότητα άλλων να το διερευνήσουν. Όπως και να απαντήσουν στο εύλογο ερώτημα, πως σε μια περιοχή με έντονη στρατιωτική παρουσία, μπορεί κάποιος ανενόχλητος και με περισσή ευκολία να …ανεβοκατεβάζει σημαίες;

Αν – για παράδειγμα – η «πρωτοβουλία» ανήκει σε Γερμανούς που υπηρετούν στο Πεδίο Βολής Κρήτης και οι οποίοι ενοικιάζουν κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή, ή αν ευθύνονται τίποτα «τυχαίοι νεαροί περαστικοί που λίγο πριν φύγουν από την Κρήτη έκαναν την …πλάκα τους», υπάρχουν αρμόδιες υπηρεσίες που οφείλουν να το μάθουν και να μας ενημερώσουν.

Back to top button