breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο Νομπελίστας Ιατρικής Καθηγητής Luc Montagnier/Λικ Μοντανιέ στη Βουλή του Λουξεμβούργου: ”αυτά δεν είναι εμβόλια. Είναι δηλητήρια. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ! Το Youtube λογοκρίνει την ομιλία του!

Το mRNA επιτρέπει τη μεταγραφή του μηνύματός του εντός ολόκληρου του σώματος, ανεξέλεγκτα!

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής γιατί ανακάλυψε το AIDS Καθηγητής Ιολόγος Luc Montagnier ήταν προσκεκλημένος στην Τετάρτη 12 Γενάρη στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου για να μιλήσει για το εμβόλιο. Επίσης ήταν εκεί και η Γενετίστρια Alexandra Henrion Caude.

Aπό την τοποθέτηση του καθηγητή: Απολύτως κατά του επιπέδου της ιατρικής ηθικής ως προς το σεβασμό της ζωής και το καθεστώς υγείας των εμβολιασμένων. Ή (με άλλα λόγια) αυτά τα εμβόλια είναι δηλητήρια. Δεν είναι αληθινά εμβόλια. Το mRNA επιτρέπει τη μεταγραφή του μηνύματός του εντός ολόκληρου του σώματος, ανεξέλεγκτα. Κανείς δεν μπορεί να πει για τον καθένα από εμάς που θα πάνε αυτά τα μηνύματα. Αυτό είναι επομένως ένα φοβερό άγνωστο.

και στην πραγματικότητα μαθαίνουμε τώρα ότι αυτή είναι μια εργασία που δημοσιεύθηκε εδώ και πάνω από ένα χρόνο ότι αυτά τα μηνύματα εμπεριέχουν μια περιοχή που μπορούμε να την αποκαλέσουμε πριόν. Που είναι μια περιοχή ικανή να εισάγει τροποποιήσεις πρωτεϊνών με απρόβλεπτο τρόπο. Ως γιατρός ήξερα 21 άτομα που δέχθηκαν 2 δόσεις εμβολίου Pfizer υπάρχει κι ένα άλλο άτομο που έλαβε Moderna. Σε όλες τις περιπτώσεις …..

Το βίντεο της ομιλίας του καταργήθηκε από το Youtube εντός 1′ στην πλατφόρμα του dimpenews.com2.

Μεσαίωνας Ιερά Εξέταση σκοταδισμός χειραγώγηση μαζών..

dimpenews.com

Back to top button