breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι Βρυξέλλες γίνονται η πρώτη σημαντική πόλη για να σταματήσουν το 5G λόγω των επιπτώσεων στην υγεία

 

Θαυμάσια νέα. Βέλγος υπουργός της κυβέρνησης ανακοίνωσε ότι οι Βρυξέλλες θα σταματήσουν τα σχέδια 5G λόγω των επιπτώσεων στην υγεία.

 

Η δήλωση έγινε από την Céline Fremault , την Υπουργό της Κυβέρνησης της Περιφέρειας των Βρυξελλών, υπεύθυνος για τη Στέγαση, την Ποιότητα Ζωής, το Περιβάλλον και την Ενέργεια. Από συνέντευξη την περασμένη Παρασκευή, με την L’Echo :

 

 

“Δεν μπορώ να καλωσορίσω αυτή την τεχνολογία αν τα πρότυπα ακτινοβολίας, τα οποία πρέπει να προστατεύουν τον πολίτη, δεν γίνονται σεβαστά, 5G ή όχι. Ο λαός των Βρυξελλών δεν είναι ινδικά χοιρίδια των οποίων την υγεία μπορώ να πουλήσω με κέρδος. “

– Céline Fremault, υπουργός της κυβέρνησης (Περιφέρεια των Βρυξελλών), υπεύθυνη για τη στέγαση, την ποιότητα ζωής, το περιβάλλον και την ενέργεια

Η κα Fremault διαπίστωσε με ακρίβεια ότι ένα πιλοτικό σχέδιο 5G δεν είναι συμβατό με τα βελγικά πρότυπα ασφαλείας για την ακτινοβολία (9 V / m ή 95 mW / m2 σύμφωνα με αυτό το online μετατροπέα ) και δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να κάνει εξαίρεση. (Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της Οικολογίας Οικοδομών, το κατώτατο όριο ανησυχίας είναι 1 mW / m2. Ωστόσο, πολλοί κυβερνητικοί οργανισμοί εξακολουθούν να θεωρούν μόνο τις θερμικές επιδράσεις, αντί του σωρευτικού σώματος χιλιάδων επιστημονικών μελετών που έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους).

Ίσως με τις Βρυξέλλες να κατευθύνουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και με μια από τις δύο μεγαλύτερες προσφυγές 5G που απευθύνονται στην ΕΕ , οι υπάλληλοι είναι καλύτερα ενημερωμένοι και παρακινημένοι να προστατευθούν.

Μπορεί να υποστηρίξει αύξηση για την κ. Fremault και όλους τους υπαλλήλους που ακούν την έκκληση για λογική και δίνοντας προτεραιότητα στους ανθρώπους πάνω από την τεχνοκρατική ολιγαρχία.

Η κατάσταση  με το 5G  περιληπτικά

Δεν υπάρχει σχεδόν καμία αμφιβολία ότι ένας κόσμος 5G θα μας βάλει όλα σε ένα πρωτοφανές επίπεδο επιτήρησης και ελέγχου .παρέχοντας άφθαρτες εξουσίες στους αλάνθαστους εταιρικούς αλγόριθμους. 

Αν και ίσως ένα ακόμα μεγαλύτερο ερώτημα για το χρόνο μας είναι: το 5G αποτελεί σοβαρή απειλή για όλη τη βιολογική ζωή; Τα ανεξάρτητα στοιχεία δείχνουν συντριπτικά ότι συμβαίνει .

Δηλαδή, αν δεν ζητήσετε πηγές ασύρματης βιομηχανίας, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες της FCC και οι οποίοι πρόσφατα έβαλαν έξω αυτή την προπαγάνδα / εμπορική υπηρεσία CNBC σε μια λεπτή, αποκρουστική προσπάθεια να αποκλείσουν την κίνηση.

Οι επικεφαλής της βιομηχανίας ασύρματων επικοινωνιών παραδεχτηκαν σιωπηλά – όταν αναγκάστηκαν, σε ακρόαση της Γερουσίας των ΗΠΑ – ότι δεν έχουν κάνει καμία μελέτη ασφαλείας ... και δεν σχεδιάζουν.

Το γεγονός είναι ότι εκατοντάδες επιστήμονες προσπαθούν τα πάντα για να ακούσουν τον συναγερμό.

Μία τέτοια φωνή, ο Δρ. Martin Pall , ο Ομότιμος Καθηγητής του WSU, του οποίου η έρευνα στην πραγματικότητα καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο η ασύρματη ακτινοβολία προκαλεί βλάβη στα κύτταρά μας , χαρακτιρίζει το 5G ”  ως την πιο ηλίθια ιδέα στην ιστορία του κόσμου “.

Εντούτοις, μέσα στις εταιρικές κυβερνητικές αίθουσες, υπάρχει κάποια αντίδραση απο κάποιους αλλα πνίγεται από την αφινιασμένη φρενίτιδα των τεχνοκρατικών εταιρειών , που οραματίζονται 5G ως μια άνευ προηγουμένου οικονομική ευκαιρία για την πλήρη εμπορική εκμετάλλευση της πραγματικότητας .

Αλλά η κίνηση εναντίων του 5G αρχίζει να παίρνει διαστάσεις . Η συλλογή της αλήθειας που συγκεντρώθηκε σε βίντεο σε 5G, όπως αυτή, παρέχει μια πολύ αναγκαία πραγματικότητα-ελεγχου της συγκλονιστικής κατάστασης της απληστίας και της αποτρόπωσης μεταξύ των ατζέντων που προωθούν τον κόσμο μας.

Παρόλο που μπορεί να ακούγεται έντονο, αφού το παρατηρω εδώ και πολύ καιρό, μου φαίνεται ειλικρινά  ότι αυτοί που πιέζουν αυτήν την ατζέντα είναι κολλημένοι στο κέρδος και την δόξα που αρνούνται πεισματικά να δούν κατάματα την πραγματικότητα που επηρηάζει την υγεία τους και των παιδιών τους

Όταν στα βιομηχανικά πρόβατα παρουσιάζονται  μια χιονοστιβάδα επιστημονικών στοιχείων για μια καταστροφή στην πράξη, και όμως αρνούνται να ακούσουν και αντίθετα να συνεχίζουν να ρυμουλκούν τη γραμμή που ωθεί το κέρδος, αυτό που γίνεται ορατό είναι η σκιώδης έκφραση της απόλυτης περιφρόνησης για τη ζωή .

Αυτό μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά σας ενθαρρύνω να το εξετάσετε βαθιά.

Ίσως είναι η παγκόσμια, ασυνείδητη “επιθυμία θανάτου” που βρίσκεται στο επίκεντρο της ώθησης του 5G. 

Ίσως αυτό να βρίσκεται και στον πυρήνα της επιθυμίας να βγει σκοτεινά από την ανθρώπινη κατάσταση μέσω του ΑΙ και του μετανθρωπισμού. Προφανώς αυτή η μορφή σκέψης βλέπει τη διαφυγή και τη σωτηρία της μέσω της τεχνολογίας, αντί της ανθρωπότητας και / ή της σύνδεσής μας με τη θεότητα.

Σε κάθε περίπτωση, σε κάθε λογικό άνθρωπο με τις κανονικές αξίες, η κατάσταση είναι πραγματικά μπερδεμένη.

καλούμαστε σε ένα είδος ψυχικής αντίδρασης. Ίσως είναι πρώτα η αποφασιστικότητα να είμαστε κυρίαρχοι στις σκέψεις μας και να είμαστε διαχειριστές του νου μας. Στη συνέχεια, η έμπνευση και η αληθινή Συνδετικότητα έρχονται όταν εμπλακούμε στην εκδήλωση της μεγαλύτερης λύσης – στην επιλογή ενός θετικού μέλλοντος.

Σε αυτή τη διαδρομή, η πρωταρχική μας πρόκληση είναι να θυμόμαστε: η δύναμη στην ατομική πραγματικότητά μας είναι αληθινά μέσα στον καθένα μας, διότι ποιοι είμαστε δεν περιορίζονται στα πεδία της δυαδικότητας και του χωρισμού που βιώνουμε εδώ.

Αν διαβάζετε αυτό, καλωσορίστε στο σύλλογο του προστάτη της ανθρωπότητας . 🙂

Όπου ζείτε: Η ώθηση της κίνησης  κατά του 5G θα γίνει Viral

Ενώ οι Βρυξέλλες καθίστανται η πρώτη σημαντική διεθνής πόλη για να μπλοκάρει το 5G, δεκάδες τοπικές κυβερνήσεις έχουν εγκρίνει νομοθεσία για την πρόληψη ή τον περιορισμό των 5G rollouts λόγω των επιπτώσεων στην υγεία. Το Environmental Health Trust απαριθμεί νομοθεσία από 21 τοπικές κυβερνήσεις στις ΗΠΑ .

Και στις 13 Μαρτίου, το δημοτικό συμβούλιο του Πόρτλαντ (OR) ζήτησε από την FCC να ενημερώσει την έρευνά της για τις επιπτώσεις της 5G στην υγεία και το περιβάλλον.

Δικτυακοί τόποι όπως το Δίκτυο Ασφαλείας EMF , το WhatIs5G.info και τοMy Street, My Choice παρέχουν κατευθυντήριες γραμμές για το πώς να θέσετε τα φρένα στη 5G όπου ζείτε.

Αυτή η περίληψη των νομοθετικών δράσεων 5G για κάθε κράτος είναι επίσης χρήσιμη και παρέχει μια εικόνα για το τρόπο λειτουργίας τους.

Παρακάτω είναι ένας μερικός κατάλογος των πόρων όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να εμπλακείτε.Επικροτούμε όλους εκεί έξω που παίρνει τα ηνία και οδηγεί από την καρδιά τους.


Ιστορία των Βρυξελλών – πηγές:

Επιστημονικές αποδείξεις σχετικά με την 5G ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Back to top button