breaking newsκοινωνία

Οι 4 φορές που ο ίλαρχος «θόλωσε» τα νερά

 

Οι κατά συρροή δολοφονίες που διενήργησε ο 35χρονος ίλαρχος Ν.Μ σοκάρουν όχι μόνο το νησί μας αλλά και την παγκόσμια κοινή γνώμη που ασχολήθηκε εκτενώς με το ζήτημα.

Στη ψυχοσύνθεση του τρόπου δράσης αλλά και της συμπεριφοράς του 35χρονου θα επιχειρήσουν να μπουν από σήμερα, ειδικοί εμπειρογνώμονες από τη Βρετανία οι οποίοι κατέφθασαν χθες.

Σήμερα αναμένεται να έχουν συναντήσεις με τον Αρχηγό Αστυνομίας αλλά και με την ανακριτική ομάδα προκειμένου να ενημερωθούν για το μέχρι τώρα ανακριτικό έργο.

Ο 35χρονος δεν χαρακτηρίζεται ως εύκολος άνθρωπος αφού τελώντας υπό κράτηση η ψυχοσύνθεσή του παρουσιάζει μεταπτώσεις.

Όταν ακόμη διέπραττε τα εγκλήματα είχε προσπαθήσει απ’ την πρώτη στιγμή να θολώσει τα νερά.

Αυτό διαφαίνεται από τέσσερα στοιχεία τα οποία είδαν μέχρι στιγμής, το φως της δημοσιότητας:

α) Ψάρευε τα θύματά του στο badoo χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο. Με ψευδώνυμο διατηρούσε λογαριασμούς και στο facebook.

β) Σε ότι αφορά τη δράση του στο site γνωριμιών badoo, χρησιμοποιούσε φωτογραφία άλλου προσώπου και όχι την δική του.

γ) Η δολοφονική του δράση δεν εστιάστηκε μόνο στο φρεάτιο, στο μεταλλείο της Κοκκινόγειας στο Μιτσερό, όπως αρχικά είχε γίνει αντιληπτό. Αντιθέτως, έδρασε σε δυο άλλα σημεία το ένα δίπλα από το φρεάτιο και το άλλο σε κοντινή απόσταση.

δ)Ο τρόπος με τον οποίο σκότωσε τα θύματά του δεν ήταν πάντα ο ίδιος. Και ενώ τα δυο πρώτα θύματα εντοπίστηκαν δεμένα με μαύρα καλώδια, δυο άλλα θύματα από τα μέχρι τώρα εντοπισθέντα, δεν είχαν καλώδια πάνω τους. Στην περίπτωση της γυναίκας από το Νεπάλ που εντοπίστηκε στην Ορούντα, αυτή εντοπίστηκε γυμνή. Η σορός που εντοπίστηκε σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη φορούσε ρούχα.

Η εκ προ μελέτης δράση του Ορέστη διαφαίνεται θα έλεγε κανείς ξεκάθαρα, την ώρα που μέχρι σήμερα, δυο εβδομάδες μετά την ανεύρεση της πρώτης σορού, δεν έχουν εντοπιστεί τρεις σοροί.

Πρόκειται για δυο σορούς που βρίσκονται σύμφωνα με τις υποδείξεις του 35χρονου στην Κόκκινη Λίμνη και μια τελευταία σορός που βρίσκεται σύμφωνα και πάλι με τις υποδείξεις, στη λίμνη Ξυλιάτου.

 

sigmalive.

Back to top button