breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕλλάδα

Ποιά η σχέση του Βαρόνου Kestenbaum με την προεκλογική καμπάνια 2019 του ΣΥΡΙΖΑ και την οικογένεια Rothschild;

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη αποφασίσει να αναθέσει την προεκλογική του καμπάνια στο πρακτορείο MullenLowe, όπως είχε κάνει και στις εθνικές εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015.

Πρόκειται για εταιρεία που δημιουργήθηκε πριν από 50 χρόνια στη Βοστώνη, και έχει παράρτημα στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Το 2015 έγινε η συγχώνευση της DLKW με την Lowe και προέκυψε η Mullen Lowe London.

Five Arrows (Πέντε Βέλη)
Πρώην μέλος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Lowe από το 2014 διετέλεσε ο Βαρόνος Kestenbaum ο οποίος είναι στο payroll των Rothschild στις πιο καίριες εταιρίες τους, την Five Arrows και RIT Capital Partners (στην οποία είναι και chief operations officer) όπως φαίνεται και παρακάτω:

wikipedia.org (10/4/2019)
Ο Βαρόνος Kenstenbaum έχει διατελέσει σύμβουλος και στις παρακάτω εταιρείες οι περισσότερες από τις οποίες ανήκουν στην οικογένεια Rothschild.

checkfree.co.uk (10/4/2019)
Στην Mullen Lowe εργάστηκε επίσης και ένα άλλο στέλεχος των Rothschild, ο Fred Walden ως Payroll Consultant όπως φαίνεται παρακάτω:

linkedin.com (10/4/2019)
Ο Fred Walden σήμερα κατέχει την θέση του Global Payroll Implementation Project Manager στην Rothschild & Co:

linkedin.com (10/4/2019)
Από τα παραπάνω συνάγεται η σχέση του πρακτορείου Mullen Lowe (που επέλεξε για δεύτερη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ να διευθύνει τον προεκλογικό του αγώνα!) με μεγαλοστελέχη της οικογένειας Rothschild όπως ο Βαρόνος Kestenbaum και ο Fred Walden.

Λαμβάνοντας υπόψη την μυστική επίσκεψη αστραπή του Αλ. Τσίπρα στο Παρίσι τον Ιανουάριο του 2017, τις επαφές που είχε τότε με την οικογένεια Rothschild σχετικά με την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, και τα βραβεία που φημολογείται ότι έλαβε με την παρότρυνση της οικογένειας Rothschild, εύλογα τίθεται το ερώτημα…

Ποιές είναι τελικά οι σχέσεις του Αλ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ με την οικογένεια Rothschild;

 

iEpikaira

greek-dutch-truth

Back to top button