breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν φοράω γραβάτα», «Σημαίνει ότι όλοι μπορούμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια».

Iσπανός πρωθυπουργός, Πέδρο Σάντσεθ

Άλλο να το διαβάζεις, άλλο να το βλέπεις…

Ο Ισπανός πρωθυπουργός, Πέδρο Σάντσεθ, κάλεσε, όπως ίσως διαβάσατε, την Παρασκευή τους πολίτες να βγάλουν τις γραβάτες τους και να περιορίσουν τη χρήση του κλιματιστικού ενόψει της ενεργειακής κρίσης.

«Θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν φοράω γραβάτα», είπε ο Σάντσεθ σε συνέντευξη Τύπου στη Μαδρίτη, προσθέτοντας: «Σημαίνει ότι όλοι μπορούμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια».

ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ!!! ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΝΑ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΑ ΠΛΗΘΗ!!!

Στην Μαδρίτη, ο Sánchez εξήγησε ότι έχει επίσης προτρέψει τους υπουργούς και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους του να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Στην ομιλία του κάλεσε και τον ιδιωτικό τομέα να κάνει το ίδιο. Ο Σάντσεθ δεν διευκρίνισε με ποιο τρόπο θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξοικονόμηση ενέργειας η κατάργηση της γραβάτας!!!

Φαίνεται ότι υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των ηγετών της ΕΕ για να δουν ποιος έχει τις πιο ΑΡΡΩΣΤΕΣ ιδέες για δήθεν εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Πηγή

Back to top button