breaking newsΕλλάδα

Πυροβολησαν οι Αστυνομικοι ! ! ! Και μιλαει αυτοπτης μαρτυρας…

 

Συγκλονιστικό μήνυμα πολίτη για τους αστυνομικούς που πυροβόλησαν στους Αγίους Αναργύρους: «Άνθρωποι που θυσιάζουν την ζωή τους ενώ πίσω τους περιμένει η οικογένειά τους…Πραγματικοί ήρωες» 

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα για τους αστυνομικούς που δέχθηκαν πυροβολισμούς στους Αγίους Αναργύρους έστειλε ένα πολίτης ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό.

Ο πολίτης τονίζει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ήρωες, ενώ περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε.

«Βίωσα 10-15 δραματικά λεπτά προσπαθώντας να δώσω κουράγιο και δύναμη στον χτυπημένο αστυνομικό που βρισκόταν εντός του περιπολικού, ώστε να κρατηθεί στη ζωή γιατί μου έλεγε ότι θέλει να ξαναδεί την οικογένεια και το παιδί του», αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα.

Αναλυτικά το μήνυμα του πολίτη για τους αστυνομικούς

 

 

Εξιτήριο για τους δύο αστυνομικούς

Μια ευχάριστη είδηση από την Ελληνική Αστυνομία, καθώς οι δύο αστυνομικοί που δέχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου πυροβολισμούς στους Αγίους Αναργύρους πήραν εξιτήριο.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση της Ελληνικής Αστυνομίας: «Εξιτήριο πήραν σήμερα οι 2 αστυνομικοί που δέχθηκαν πρόσφατα πυροβολισμούς.

Το σθένος και η ψυχική τους δύναμη αποτελούν έμπνευση για όλους τους αστυνομικούς. Τους ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση!»

 

 

πηγη

Back to top button