breaking newsΕλλάδα

Γkάγkα: «Δεv εγγυώμαι ότι δεν θα πάθoυν κάτι αv εμβoλιαστoύν…αλλα την εvoxλoυν οι διαμαρτυρiες ! ! !

Εν μέσω χαμού με την Ουκρανία και ενεργειακής φτώχειας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ΕΠΙΜΕΝΕΙ σταθερά στην κορωνοχούντα…

Και μάλιστα το κάνει με τον πλέον προκλητικό τρόπο!

Αυτό προκύπτει από τις σημερινές δηλώσεις της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα, η οποία αναφέρθηκε με…απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στον αγώνα που κάνουν τους τελευταίους 7 μήνες οι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ανεμβολίαστους υγειονομικοί.

Μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα» άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να χρειαστεί και 4η δόση από το φθινόπωρο και αποκάλυψε πως η προστασία της τρίτης δόσης διαρκεί λιγότερο:

«Αυτοί που φαίνεται να χρειάζονται 4η δόση είναι οι ανοσοκατασταλμένοι, πιθανώς να συζητηθεί στις πολύ μεγάλες ηλικίες και στα χρόνια νοσήματα, αλλά προς το παρόν τα στοιχεία δεν δείχνουν ότι χρειάζεται για όλο τον πληθυσμό τέταρτη δόση. Φαίνεται από τις μελέτες ότι η ανοσία από την τρίτη δόση κρατάει λιγότερο και αυτό βέβαια μπορεί να έχει σχέσεις και με νέες μεταλλάξεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει ιδιαίτερα προβλήματα μετά την τρίτη δόση, νομίζω ότι πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να δούμε περισσότερες μελέτες. Το καλοκαίρι, οι καιρικές συνθήκες βοηθούν περισσότερο γιατί δεν έχουμε τον ίδιο συγχρωτισμό, είναι λιγότερα τα κρούσματα, είδαμε ότι τα δυο προηγούμενα καλοκαίρια πέρασαν καλά».

Αναφερόμενη στους χιλιάδες υγειονομικούς σε αναστολή, η κα Γκάγκα προέβη στις παρακάτω απίστευτες δηλώσεις, που πέρασαν μάλλον απαρατήρητες:

«Δεν είναι καινοφανής ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, ούτε η ασφάλεια και η προστασία των εμβολίων που έχει αποδειχθεί εδώ και πολλά χρόνια. Κάποιοι δεν θέλουν για λόγους αρχής, κάποιοι έχουν προβλήματα και φοβούνται και με αυτούς πρέπει να συζητήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Τον φόβο τον κατανοώ, δεν μπορώ να του εγγυηθώ ότι δεν θα πυροδοτηθεί ένα ανοσολογικό νόσημα, αλλά μπορώ να του εγγυηθώ ότι αν κολλήσει, το νόσημα θα πυροδοτηθεί πολύ περισσότερο.

Οι φωνές έξω από το υπουργείο δεν είναι σωστός τρόπος διαμαρτυρίας, ενοχλεί όλη την περιοχή και τους περίοικους. Ο τρόπος να λύνεις τα προβλήματα σου είναι να κάνεις διάλογο».

Σχολιάζοντας την επιμονή του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, για ΑΠΟΛΥΣΗ στο τέλος Μαρτίου των ανεμβολίαστων υγειονομικών, είπε ότι “δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση ακόμα και θα γίνει σε κεντρικό επίπεδο”.

 

 

πηγη

Back to top button