breaking newsΔιεθνή

Φλόριντα: «Μου λείπεις μαμά» γράφει η κόρη της 41χρονης άστεγης η σορός της οποίας βρέθηκε στα σαγόνια αλιγάτορα

«Σε αγαπώ περισσότερο από όσο έχω εκφράσει ποτέ» είναι τα σπαρακτικά λόγια της Breauna Dorris, κόρης της 41χρονης άστεγης Sabrina Peckham, η σορός της οποίας εθεάθη να σέρνει μεγάλος αλιγάτορας στη Φλόριντα, τονίζοντας πως όλη η οικογένεια βιώνει «λύπη και αφόρητο πόνο».

Η Sabrina ήταν άστεγη και ζούσε σε μια δασώδη περιοχή κοντά στο σημείο όπου δέχθηκε επίθεση. Η κόρη της εκτιμά ότι η 41χρονη μπορεί να πήγαινε με τα πόδια στο κάμπινγκ όπου ζούσε όταν ο «αλιγάτορας επιτέθηκε από το νερό» ενώ απάντησε και σε ορισμένα σχόλια που έγιναν στα social media για τη μητέρα της. «Κάποιες λεπτομέρειες που θα ήθελα να μοιραστώ είναι ότι η μητέρα μου δεν προκάλεσε τον αλιγάτορα όπως λένε κάποιοι στα σχόλια των ειδησεογραφικών πρακτορείων».

fl

flor

«Όπως και να το θέσει κανείς, σε κανέναν δεν αξίζει να πεθάνει έτσι» συμπληρώνει. «Στη μητέρα μου: Σε αγαπώ περισσότερο από όσο έχω εκφράσει ποτέ, μου λείπεις περισσότερο από όσο θα ξέρεις ποτέ και προσεύχομαι να κοιτάς από ψηλά εμένα και τα εγγόνια σου», γράφει η Breauna Dorris στο Facebook, συμπληρώνοντας πως «η οικογένειά μας είναι σε άθλια κατάσταση προσπαθώντας να αντιμετωπίσει αυτή την απώλεια».

Η Breauna διαχειρίζεται τον έρανο με τα έξοδα κηδείας και ταφής της μητέρας της, αναφέροντας ότι συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 4.000 δολάρια τις πρώτες 24 ώρες.

Πώς αποκαλύφθηκε η τραγωδία

Ο αλιγάτορας με μήκος 13 ποδιών (σχεδόν 4 μέτρα) εθεάθη να κυκλοφορεί στην πόλη Λάργκο της Φλόριντα, κοντά στο Ridgecrest Park με τη σορό της γυναίκας στα σαγόνια του.

Ο Jamarcus Bullard είπε ότι πήγαινε σε μια συνέντευξη για δουλειά όταν είδε τον αλιγάτορα με αυτό που αρχικά νόμιζε ότι ήταν μια κούκλα στο στόμα του.

«Παρατήρησα ότι είχε ένα σώμα στο στόμα του, σαν το κάτω μέρος του κορμού, οπότε έτρεξα κατευθείαν στην πυροσβεστική», είπε στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox 13.

Η έρευνα θα καθορίσει τις συνθήκες πίσω από τον θάνατο της γυναίκας.

Φλόριντα:

Back to top button