breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο Ακαδημαϊκός της Ρωσικής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών, Δρ.Γιατρός Alexander Redko:δεν γνωρίζουμε τις συνέπειες αυτών των νέων εμβολίων.

Ο ιός μεταλάσσεται.Οπότε δεν υπάρχει λόγος εμβολιασμού…..

 

Ο Ακαδημαϊκός της Ρωσικής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών, Δρ.Γιατρός, Πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Ιατρών της Αγίας Πετρούπολης, ο Alexander Redko ήταν τελευταία προσκεκλημένος στο Rubezh Studio.Απάντησε στην ερώτηση του παρουσιαστή, ποιος είναι ο εύλογος τομέας εφαρμογής μασκών και γαντιών και εξέφρασε τη θέση του έναντι του εμβολίου κορωνοϊού.

Ο καθηγητής ,Διδάκτωρ Ιατρικών Επιστημών Alexander Redko πιστεύει ότι ο ιός μεταλλάσσεται. Μπορεί λοιπόν να βοηθήσει το δημιουργημένο και αναπτυσσόμενο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού; Οι γιατροί σήμερα αναγκάζονται να εμβολιαστούν βίαια χωρίς κανένα λόγο για αυτό.

 Ακολουθούν μερικές ακόμη σκέψεις του Alexander Redko. Ένα εμβόλιο μπορεί να προστατεύσει από έναν ιό που δεν υπάρχει πλέον; Και που σίγουρα θα φύγει. Βγάλτε συμπεράσματα. Η βασική αρχή δεν είναι να βλάπτεις, αλλά να σώζεις τους ανθρώπους. Πρόληψη και θεραπεία του κορωνοϊού.

Ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού είναι παράλογος.

Επιπλέον, δεν γνωρίζουμε τις συνέπειες αυτών των νέων εμβολίων.

.Η μάσκα είναι απαραίτητη για την έξοδο. Εάν έχω coronavirus, δεν μπορώ να βγω δημοσίως. Εάν βγαίνετε έξω, τότε πρέπει να φορέσετε μια καλή αναπνευστική συσκευή και να διατηρήσετε την απόσταση σας.Φορώντας μάσκα στο δρόμο ή κατά την οδήγηση, εάν είστε μόνοι, τότε ασθενεί ολόκληρο το κεφάλι.Όλα αυτά θα περάσουν – κάποιος θα κλαίει, κάποιος θα γελάσει

Οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται.Γιατί τόσο λίγοι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα το εξηγούν στους ανθρώπους;

Μας κάνουν υπάκουους σκλάβους ..

Μεταξύ των λόγων έξαρσης του φαινομένου και στη χώρα του αναφέρει την συρρίκνωση ειδικευμένων ιδρυμάτων,μείωση πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης. Είχαμε σχεδόν 5000 περιφερειακά νοσοκομεία στη χώρα σήμερα έχουμε πολύ λιγότερα λέει και δίνει στατιστικά ενώ τονίζει και τη δραστική μείωση των σταθμών πρώτων βοηθειών ενώ ενδεικτικά αναφέρει ότι γυναίκες κάνουν 180 χλμ για τον τοκετό κι αντ’ αυτών κάναμε κέντρα υψηλής τεχνολογίας ..

Ο Dr.Alexander Redko χειρούργος σπούδασε Οικονομικά και από το 2005 διετέλεσε και καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης στo Κοινωνικό Τμήμα του Μηχανικού και Οικονομικού Πανεπιστημίου.. Το 2002 αποφοίτησε από τη Βορειοδυτική Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης με πτυχίο στην Κρατική και Δημοτική Διοίκηση. Συγγραφέας πάνω από 200 επιστημονικών εργασιών. Το 2004, έχοντας υπερασπιστεί τη διατριβή του με θέμα «Υγεία του πληθυσμού μιας μητρόπολης και ποιότητα του περιβάλλοντος στο παράδειγμα της Αγίας Πετρούπολης», έγινε γιατρός Ιατρικών Επιστημών.

dimpenews.com

 

 

 

 

Back to top button