breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

WEF: Kαλλιεργεiς ή ψαρεύεις; Διαπράττεις έγκλnμα και πρέπει να τιμωρnθείς…

Αυτες τι π@π@ριες λενε οι Nεoταξιτες στον Nταβoς…

Μnπως πρέπει να επέμβει ψυxiατρoς;

Ο καινούργιος όρος, μη εισηγμένος στα λεξικά, σχηματίσθηκε κατ’ αναλογία με τη λέξη γενοκτονία (genocide) και σημαίνει καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος απο δράστες που προκαλούν σημαντική περιβαλλοντική βλάβη. Το τι αποκαλείται σημαντική περιβαλλοντική βλάβη για τους ψυχοπαθεις του Νταβός ποικίλει σε κάθε δραστηριότητα που κάνει ένας απλός άνθρωπος, απο το να ψαρέψει εώς το να καλλιεργήσει… Όπως θα ακούσαμε και στο βίντεο.

Η προσκεκλημενη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Jojo Mehta, είναι μια ακτιβίστρια του περιβάλλοντος όπου συνίδρυσε το Stop Ecocide το 2017 για να υποστηρίξει την καθιέρωση της οικοκτονίας ως έγκλημα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

Η Jojo Mehta, μιλώντας στο Νταβός, σχετικά με το εγχείρημα της είπε:

«Η οικοκτονία ως λέξη γίνεται όλο και πιο γνωστή σε όλο τον κόσμο, έχει να κάνει γενικά με την μαζική καταστροφή της φύσης», μέχρι εδώ όλα καλά θα λεγε κανείς.

Συνέχισε λέγοντας «Αυτό που κάνει ο οργανισμός είναι να αναγνωριστεί νομικά ο όρος ως σοβαρό έγκλημα», εδώ αρχίζεις να αναρωτέσαι τι εννοεί…

Μέχρι να ακούσουμε πως εννοούν πάλι εμάς… «Με τον όρο οικοκτονία εννοούμε όλα αυτά που κάνουν οι άνθρωποι για να βγάλουν χρήματα, όπως το να ψαρεύουν και να καλλιεργούν»

Αν η γεωργία και η αλιεία είναι οικοκτονία, αφορά φυσικά πάλι τον απλό καθημερινό άνθρωπο. Δηλαδή εσένα.

Δεν είναι περίεργο που oi ελίτ που μαζεύεται κάθε χρόνο στο Νταβός δεν βρίσκουν ποτέ κάποιο δικό τους λάθος αλλα πάντα στρέφουν το δάχτυλο σε σένα…

Το κακό είναι πως με αυτές τις σαχλαμάρες που ακούγονται απο μη σοβαρούς ανθρώπους, θα κάνουν πολύ κόσμο να ακούει περιβάλλον και να απαξιώνει κάθε σοβαρή προσπάθεια που γίνεται. Δυστυχώς όμως, το μέλλον, προς το παρών έστω, φαινεται να είναι ακόμα στα χέρια τους. Τον νέο αυτό νομικό ορισμό της οικοκτονίας έχουν σκοπό να το εντάξουν στον ποινικό κώδικα ως έγκλμα μέχρι το 2030.

πηγη

Back to top button