Διεθνή

Στον αστερισμό επερχόμενου μεγάλου σεισμού;;

Στον αστερισμό επερχόμενου μεγάλου σεισμού;;Μετά τον ολέθριο σεισμό στο Αρκαλοχώρι οι καθηγητές Σεισμολογίας Τσελέντης, Λέκκας και K. Παπαζάχος με δημόσιες τοποθετήσεις τους δεν αποκλείουν μεγάλο σεισμό στη Θήβα που είναι σε μια συνεχή σεισμική υπερδιέγερση. Ο τελευταίος δεν απέκλεισε μεγάλο σεισμό στο Αιγαίο ”…μεταξύ Νίσυρου και Τήλου. Αν αύριο κάνει έναν σεισμό, 6,5 στην περιοχή, δεν μπορεί να εκπλαγεί κανείς”(ertnews). Σεισμολόγος ανέφερε πως αν ο σεισμός της Κρήτης έπληττε τη Θεσσαλονίκη με τις υπάρχουσες ελλείψεις θωράκισης θα ήταν ολέθριος και γι αυτό καλό θα είναι να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα..Διορατικοί Γέροντες της Ορθοδοξίας ακόμη και πρόσφατα επανειλλειμμένα έχουν μιλήσει για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα. Τα μεγάλα γεγονότα είναι όπως φαίνεται μπροστά…

Μια τελευταία ”πληροφορία” από πνευματικό παράκεντρο (σσ είδαμε και τα κέντρα) αναφέρει επικείμενο μεγάλο σεισμό σε Ιταλία και Ελλάδα. Θα προηγηθεί αυτός της Ιταλίας ή θα είναι δίδυμος σεισμός. Θα υπάρξουν χιλιάδες θύματα στην Ιταλία όπως και στη Βόρεια Ελλάδα. Στην Ιταλία θα υπάρξουν ως και 500.000 στη Β Ελλάδα λιγότεροι αλλά πάντως μεγάλο νούμερο ( δίνονται ως και αριθμοί) και ειδικά στην μεγάλη της πόλη. Όλα αυτά χρήζουν επαλήθευσης από τα γεγονότα.. Καμιά πρόρρηση δεν κατοχυρώνει την αυθεντικότητά της παρά μόνο από την πραγμάτωσή της. Πνευματικές φήμες, καλό είναι να μην δίνουμε βάση παρά μόνο ως αφορμή για νήψη κι εγρήγορση ( νήψη, έλκει σημασία του εκ του ρήματος νήφω, που σημαίνει είμαι προσεκτικός).

Άλλωστε κατά Δημοσθένη το μεν ”μέλλον άδηλον πάσιν ανθρώποις” όμως ”και μικροί καιροί μεγάλων πραγμάτων αίτιοι γίγνονται.

Ένα είναι σίγουρο: Έτσι ήρθαν τα πράγματα μα έτσι δε θα πάνε όπως πρόβλεψε και ο Aziz Nesin!!

dimpenews.com

Back to top button