breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Γυρiζει ο τρoxoς…. Παράvoμα oλα τα πρoστιμα, οι εκβιασμoi και οι αvαστoλές εργασiας ! ! !

Καρδιτσιώτης εισαγγελέας που εργάζεται στην Αθήνα….

Για ευνόητους λόγους δεν θέλει να ανακοινώσουμε το όνομά του αλλά καταθέτουμε όσα μας είπε:

Για το ακαταδιώκτο: Δεν υπάρχει πουθενά νομοθεσία που να προστατεύει κάποιους πλην των βουλευτών που έχουν ασυλία από οποιοδήποτε ποινικό παράπτωμα.

Ο λόγος που δεν προχωράνε οι μηνύσεις είναι ότι οι εισαγγελείς φοβούνται να έρθουν σε κόντρα με την κυβέρνηση και να χάσουν τις θέσεις τους

Μόλις αποχωρήσει η συγκεκριμένη κυβέρνηση και κατ επέκταση ο καρδιτσιώτης υπουργός Κώστας Τσιάρας ο  οποίος κινεί τα νήματα όλοι αυτοί θα καθίσουν στο εδώλιο των κατηγορουμένων.

Για τα πρόστιμα: Μία από τα ίδια ισχύει και με τα πρόστιμα αφού όλα είναι βασισμένα σε KΥA και όχι σε νόμους του Κράτους.

Αν η επόμενη κυβέρνηση βγάλει ως παράνομες τις ΚΥΑ που έχουν ψηφιστεί, αυτόματα όλα τα πρόστιμα διαγράφονται.

Κανένας δεν μπορεί να βεβαιώσει πρόστιμο για ποινικό αδίκημα το οποίο δεν βρίσκεται μέσα στο ποινικό δίκαιο της Ελλάδος.

Πουθενά δεν υπάρχει άρθρο που να αναφέρει ότι για μη χρήση μάσκας για μετακίνηση χωρίς sms για παράβαση του χρονικού ορίου επιτρεπόμενης κυκλοφορίας και για όλα τα μέτρα που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας ότι μπορεί να βεβαιωθεί και να δικαιολογηθεί κάποιο χρηματικό ποσό σαν πρόστιμο.

Για τους αστυνομικούς που βεβαιώσαν τα πρόστιμα: Όσοι πολίτες έχουν δεχτεί πρόστιμο σχετικά με την παράβαση των μέτρων που αφορά την εξάπλωση του ιού στο τέλος υπάρχει το όνομα και η υπογραφή από τον αρμόδιο αστυνομικό ο οποίος το έχει βεβαιώσει.

Οι πολίτες μπορούν να κρατήσουν το όνομά του να απευθυνθούν στο αστυνομικό τμήμα στο οποίο ανήκει και να κινηθούν νομικά με διαδικασίες που προβλέπονται από τους νόμους της Ελλάδος.

Θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτούν τον δικηγόρο τους για τις διαδικασίες και για τα τυχόν έξοδα που θα προκύψουν από τις δικάσιμους.

Για τις αναστολές των υγειονομικών: Κανένας δεν μπορεί να αναστείλει την εργασία κάποιου παρά μόνο για σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα.

Δεν υπάρχει κανένα πάτημα ώστε να απομακρυνθεί κάποιος από την εργασία του και να χάσει το μισθό του επειδή υπάρχει η οποιαδήποτε κατάσταση υγειονομικής ανάγκης.

Ακόμη και να περάσει αυτό σε κάποιο δικαστήριο κατά το τέλος του υγειονομικού συναγερμού οφείλει το κράτος να αποζημιώσει στο 100% όσους έχουν απομακρυνθεί για λόγους ανωτέρας βίας

Για τους εκβιασμούς σχετικά με την ιατρική πράξη του εμβ#λίου: Η συνθήκη του Οβίεδο αναφέρει ρητά ότι απαγορεύεται οποιοσδήποτε εκβιασμός υποχρεώσης σε μία ιατρική πράξη για οποιοδήποτε λόγο.

Επίσης δεν ισχύει το κοινωνικό συμφέρον αφού στην ίδια συνθήκη αναφέρεται κατηγορηματικά ότι το ατομικό συμφέρον βρίσκεται πιο πάνω από το κοινωνικό.

Δηλαδή αν η κοινωνία λιμοκτονεί αλλά εσύ έχεις να φας δεν μπορεί κανένας να σε υποχρεώσει να μοιραστείς το φαγητό σου με τους υπόλοιπους για να τους σώσεις.

Κλείνοντας τον ρωτήσαμε αν όλα αυτά που μας είπε θα μπορούσαν να εκδικαστούν και ο πολίτης που θα κινηθεί νομικά να δικαιωθεί.

Μας είπε κατηγορηματικά ότι με τις επικρατούσες συνθήκες και με αυτή την κυβέρνηση που έχει απλώσει τα πλοκάμια παντού δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο.

Αν υπάρξει αλλαγή όχι μόνο σε κυβερνητικό επίπεδο αλλά και εκκαθάριση της δικαιοσύνης και αφήσουν ελεύθερους τους εισαγγελίες να δικάσουν όπως ορίζει το Σύνταγμα τότε η δικαίωση είναι κάτι το αυτονόητο.

 

πηγη

Back to top button