Διεθνή

Ως και τον Καραμπελιά έριξε το σύστημα κατά του Μόρφου συν τους γνωστούς αγνώστους των mainstream media !! Ρήξη του ”Άρδην” με τον Μόρφου. ΑΠΟΗΧΟΣ συνέντευξης…ΠΑΝΙΚΟΣ για ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ στο ”ανήκουμε στη Δύση”.

Ως και τον Καραμπελιά έριξε το σύστημα κατά του Μόρφου συν τους γνωστούς αγνώστους των mainstream media! Επιστράστευσε τον μεγάλο ινστρούκτορα εφεδρείας….. Ρήξη του ”Άρδην” με τον Μόρφου.. Τον κατηγορεί για ρωσοαπολογητή ο Ουκρανο-απολογητής, Νατο-απολογητής….. Την άκουσαν… με τη συνέντευξη στο μεγαλύτερο ρώσικο πρακτορείο το TASS του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου.. Βέβαια δεν ήταν μόνο ο Καραμπελιάς ήταν και ο γνωστός άγνωστος επικριτής του Μόρφου ο Αμερικής Ιγνατίου και λοιπές εξω-μιντιακές δυνάμεις..

Τους ενοχλεί που η υπερδύναμη Ρωσία δεν βρήκε από ελληνισμό άλλον για να συζητήσει την πολύκροτη συνέντευξη του Αμερικανού Τάκερ Κάρλσον με τον Πρόεδρο Πούτιν παρά έναν θρησκευτικό ηγέτη αλλά εδώ είναι Κύπρος .. άλλη ιστορία..

ΠΑΝΙΚΟΣ για ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ στο ”ανήκουμε στη Δύση”.

Το Άρδην κατηγορεί για ρωσο-απολογητή τον Μόρφου δηλ. αυτός είναι Ουκρανοαπολογητής τουτέστιν ΝΑΤΟαπολογητής.. Συστημίκοτερος των συστημικών ο Καραμπελιάς σε Ουκρανικό, Γάζα κ.α

Το Άρδην κατηγορεί τον Μόρφου ότι προσεύχεται για Πούτιν, Μεντβέντεφ και Λαβρόφ.. Ο Μόρφου προσεύχεται και γι αυτούς που δεν προσεύχονται ακόμη και για τον Άρδην σε μια α-προσευχητική κοινωνία. Ο Άρδην για ποιον προσεύχεται για τον Ζελένσκι και τον Μπάιντεν για τη ΝΑΤΟική επικράτηση καταδυνάστευση και τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό που έκανε τη χώρα του αποικία και προτεκτοράτο χειρίστου είδους;

Του προσάπτει ότι διαμήνυσε ”ότι οι Ουκρανοί είναι χαζαροεβραίοι” και διακριτικά το είπε.. Ως και οι λίθοι κεκράξονται πως η Οδησσός είναι το κέντρο του παγκόσμιου Σιωνισμού..Το θέμα ποιο είναι αν ο Ζελένσκι είναι χαζαροεβραίος ή καθαρόαιμος Εβραίος;

Στη συνέχεια ωμή συκοφαντία ”αλλά και για τα Κατεχόμενα που δεν τον ενοχλεί που “επενδύουν” οι Ρώσοι” αντιθέτως ο Μόρφου δήλωσε τη δυσαρέσκεια του καθώς όπως είπε οι Ρώσοι εκεί αγοράζουν από τον Τούρκο που τους πουλάει ελλληνική γη της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Έλληνας.. Σιγά ρε Καραμπελιά μην είσαι πιο πατριώτης από το Μόρφου πιο Μορφίτης από το Μόρφου που είναι από τα κατεχόμενα που ζει στη γραμμή διχοτόμησης και μαραζώνει η καρδιά του που τον χωρίζει μια γραμμή από την Άνω Ζώδια το κατεχόμενο χωριό του όπου μεγάλωσε.. Ο Καραμπελιάς το παίζει πιο Μορφίτης από τον Μόρφου ως προς πατριωτισμό.. Τον τερμάτισε τον υπερπατριωτισμό του!

Αρνητικό ρόλο στον κορωνοιό δεν διαδραμάτισε ο Μόρφου που συντάχθηκε με γραμμή ειδημόνων πρώτης γραμμής όπως Νομπελίστα Λικ Μοντανιέ. του κορυφαίου Γάλλου Λοιμωξιολόγου Ντιντιέ Ραούλ και του νο 1 Εμβολιολόγου Ευρώπης Κριστιάν Περρόν και τόσων άλλων.. ήσουν Καραμπελιά υπέρ στρατιωτικού νόμου και απαγόρευσης κυκλοφορίας υπέρ της δικτατορίας των υγειονομικοταρχών;

Λίγες μέρες πριν την συμπλήρωση δύο ετών από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος έκρινε ότι είναι κατάλληλη στιγμή για να δηλώσει σε ρωσικό κρατικό μέσο επικοινωνίας πόσο αγαπά τον Πούτιν, ότι προσεύχεται γι’ αυτόν, αλλά και τους Μεντβέντεφ και Λαβρόφ. Στη συνέντευξη καταγράφεται όλη η ατζέντα των ρωσόφιλων απολογητών, ότι ο Πούτιν αναγκάστηκε να επιτεθεί, ότι οι Ουκρανοί είναι χαζαροεβραίοι, αλλά και για τα Κατεχόμενα που δεν τον ενοχλεί που “επενδύουν” οι Ρώσοι γιατί υπάρχει το “καλό παράδειγμα”της Αττάλειας που Ρώσοι παντρεύονται με Τουρκάλες και αυτές γίνονται ορθόδοξες. Υπενθμίζουμε ότι εν λόγω ιεράρχης είχε διαδραματίσει αρνητικό ρόλο εναντίον των εμβολίων του κορωνοϊού, ενώ πριν είκοσι χρόνια είχε υποστηρίξει και το σχέδιο Ανάν.(Άρδην)

Το πιθανότερο είναι τον Καραμπελιά να τον έθιξε τον αντισιωνιστικό πνεύμα της συνέντευξης του Μόρφου αφού στον ΙΑΝΟΣ Καραμπελιάς-Συρίγος στην ”ημερίδα” τους «Μέση Ανατολή: Η σύγκρουση των πολιτισμών, ισλαμισμός και σιωνισμός» μας είπαν για τα καλά πορτοκάλια που βγάζει το Ισραήλ ( την ώρα που γίνεται μποικοτάζ παγκοσμίως στα προιόντα του βλ. συζήτηση υπουργών στο Βέλγιο) εδώ τα διαφημίζουν.. Μας είπαν για πορτοκάλια Ισραήλ και ελιές Παλαιστίνης για Γενοκτονία όμως τσιμουδιά. Έγιναν απολογητές της στροφής της Ελλάδας στο μεσανατολικό και τη δικαιολογούν στη λογική ο εχθρός του εχθρού μου φίλος μου από τη στιγμή δε που ο Ερντογάν το πάει προς ισλαμισμό. 

”Ο κ. Νεόφυτος “μας καίει τον εγκέφαλο” σε μία ανάλυση από την πρώην ΕΣΣΔ: Ο Μητροπολίτης Μόρφου δηλώνει στο ρωσικό ΤΑΣΣ ότι μνημονεύει τον Πούτιν σε κάθε Θεία Λειτουργία!” Οι καμένοι εγκέφαλοι παιδιά δεν αρπάζουν εύκολα μην ανησυχείτε.. Ο Αμερικής Ιγνατίου εμφανίζει τον Μόρφου ούτε λίγο ούτε πολύ ως Σοβιετολόγο..Αυτό είναι τίτλος τιμής αν και νομίζω ότι τον υπερεκτίμησε και υπερθεματίζει..

Από πουθενά δεν διαφαίνεται άλλη είναι η αλήθεια ότι Μόρφου και Πούτιν έχουν ένα κοινό πάθος την ιστορία.

Και τον Ιγνατίου τον πείραξε που προσεύχεται ο Μόρφου όντως η προσευχή του έχει δύναμη..

Άλλοι του καταμαρτύρησαν ότι ”αγιοποίησε΄” τον Πούτιν… προπαγάνδα του άσκησε κριτική ως και για τα εμβόλια, είπε ότι γενικά αν δεν τα καταφέρει αυτός θα είναι άλλος κλπ

Του προσάπτουν εσχατολογία και οι 3 μονοθεισμοί έχουν έντονη εσχατολογία χωρίς εσχατολογιία δεν υπάρχει θρησκεία..

Του καταμαρτυρούν ότι μίλησε για μασόνους βουλευτές. Τεράστιο ταμπού στην κατά τ΄άλλα Ευρωπαική Ελλάδα.. Ολάντ , Μακρόν πήγαν δημοσίως στο Μεγάλο Ανατολικό.. Οι Υπουργοί στο Βέλγιο δημοσίως δηλώνουν όπως ο πατέρας του Σαρλ Μισέλ που ήταν Υ. Άμυνας ενώ το ULB το μόνο πανεπιστήμιο Βρυξελλών δηλώνει ότι ιδρύθηκε από Μασόνους.. όσο για την Αριστερά της Κύπρου τους προσάπτει ότι δεν είναι συνεπείς με την ιδεολογία αντίθετα με το ΚΚΕ που το εκθείασε ότι είναι καλοί υλιστές..

Το πρόβλημα είναι «τόσο το κόμμα της αριστεράς (ΑΚΕΛ), που εμπνέεται υποτίθεται από τον λενινισμό και τον μαρξισμό… υποτίθεται, όσο και το κόμμα της δεξιάς (ΔΗΣΥ), που αρκετοί από αυτούς είναι μασόνοι και σιωνιστές, αλλά και άλλοι βουλευτές των πιο μικρών κομμάτων».

Σε πανικό το σύστημα.. αυτό το ”διαφωνώ με το ανήκουμε στη Δύση”..

dimpenews.com

Back to top button