breaking newsΕλλάδα

Δούρειος Ίππος των τούρκων της ΜΙΤ η εταιρεία Asis Elektronik στην Αθήνα.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ εισιτήρια στην Ελλάδα σε όσους Έλληνες κάνουν χρήση τα ΜΜΜ του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ)

Δούρειος Ίππος των τούρκων της ΜΙΤ η εταιρεία Asis Elektronik στην Αθήνα.
Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)

Η Μυστική Υπηρεσία των Τούρκων γνωστή και ως ΜΙΤ (Millî İstihbarat Teşkilâtı) μέσω διαπιστευμένης εταιρείας μπορεί να παρακολουθεί Έλληνες πολίτες μέσα στην ίδια μας την χώρα. 

Στην πραγματικότητα ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ εισιτήριά στην Ελλάδα σε όσους Έλληνες κάνουν χρήση τα ΜΜΜ του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ).

Υπεύθυνοι για αυτό είναι η ΕΥΠ και το κράτος-κυβέρνηση μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα, οι υπεύθυνοι για την καταστροφή στο ΜΑΤΙ που είχε ως αποτέλεσμα να καούν ζωντανοί 100ντάδες Έλληνες, αφού πρώτα τους λήστεψαν, όπως λήστεψαν και εμάς όλους τους ζωντανούς Έλληνες που συνεχίζουμε να τους κοιτάμε στα μάτια σαν ηλίθιοι, αντί να τους έχουμε πετάξει στην θάλασσά ως το ελάχιστο που θα έπρεπε να κάνουμε. 
https://www.edocr.com/…/Doyreios-Ippos-twn-toyrkwn-ths-MIT-…

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ
Σήμερα το ίδιο μόρφωμα σε συνεργασία με ξένες δυνάμεις προσπαθούνε να βγάλουνε «λάδι» τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι στημένο κόλπο, σκηνοθετημένο η «αποκάλυψη» με τα ηχητικά των δημοσίων Υπηρεσιών για τις ευθύνες στο Μάτι – γίνεται προσπάθεια να βγει ο Αλέξης Τσίπρας «ανεύθυνος» να απαλλαγεί από δελφίνους και βαρίδια και να καλύψει το πολιτικό του Βατερλό, και αυτό που θα έρθει τις επόμενες ημέρες, «σερβίροντας» υπεύθυνους της τραγωδία στο Μάτι προς σφαγή ως ένας Ρωμαίος αυτοκράτορας.

Οσο για τον διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη
αγρόν ηγόρασε .. ενώ γνωρίζει για την συγκεκριμένη υπόθεση -καθότι τους είχα παράσχει στοιχεία τα οποία ήταν αποτέλεσμα κατασκοπευτικής δράσης μου στην Τουρκία – σχετικά με την διαπιστευμένη εταιρεία των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών ΜΙΤ την Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş., αμέλησε για τα δέοντα, όπως ορίζει ο νόμος, βάζοντας προφανώς το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το Εθνικό.

Διότι ως γνωστό οι Τούρκοι τον πληρώνουν ως δημοσιογράφο για τις υπηρεσίες του στην γνωστή EurActiv το ειδησεογραφικό πορτάλ που πληρώνουν ο Soros, και φαρμακευτικές όπως η Novartis, της οποίας το Ελληνικό κομμάτι είναι ιδιοκτησίας του με ιδιαίτερα τεχνάσματα αποφυγής φορολογίας μέσω ΜΚΟ και άλλα γνωστά κόλπα του ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, και του μεταλλαγμένου που ζητά τον ψήφο σας με νέα ονόματα, ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: https://www.edocr.com/…/apo-to-2010-anellipws-plhrwnan-oi-T…

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η τουρκική διαπιστευμένη εταιρεία των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών της ΜΙΤ η Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. εταιρεία ανάπτυξης τεχνολογικών εφαρμογών να είναι σε θέση να συλλέγει, να κατέχει και να διαχειρίζεται τα στοιχεία όλων των Ελλήνων που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) με την εγκατάσταση υψηλής τεχνολογία τερματικών, επικυρωτικών μηχανημάτων, πυλών εισόδου στους σταθμούς του μετρό και του προαστιακού σιδηροδρόμου όπου ανάδοχος του έργου έχει ανακηρυχθεί η εταιρεία «ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ΑΒΕΤΕ- LG CNS CO LTD» και οι εξοπλισμοί των Τούρκων της Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. που έχουν κάθε λόγο να χαίρονται

Πόσα και ποιοι υπεύθυνοι πληρώθηκαν στην χώρα μας, με αποτέλεσμα η διαπιστευμένη εταιρεία Asis Elektronik των Μυστικών Υπηρεσιών των Τούρκων της ΜΙΤ να είναι σε θέση σήμερα τεχνολογικά να παρακολουθεί ανυποψίαστους Έλληνες πολίτες μέσα στην ίδια μας την χώρα με το έξυπνο ηλεκτρονικό εισιτήριο Smart Card-SC & Contactless Smart Card-SC, η οποία φέρει και εμφυτευμένο μικροεπεξεργαστή, είναι ένα μεγάλο ερώτημα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η διαπιστευμένη εταιρεία Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. των Μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας εκτός από έξυπνες κάρτες εισιτηρίων και μηχανήματα ελέγχου του ΟΑΣΑ κατασκευάζει και μη επανδρωμένα (Drone) τα οποία φέρουν και πυροβόλα όπλα.
Μάλιστα πρόκειται για μία πρωτοποριακή εφαρμογή η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα 30.04.2019 σε κλειστή εκδήλωση για το κοινό στην Διεθνή Έκθεση οπλικών συστημάτων στην Κωνσταντινούπολη IDEF19.

Πρόκειται για την πρώτη εθνική εταιρία της Τουρκίας ASİSGUARD – ASİS που έχει κατασκευάσει για στρατιωτικούς σκοπούς μη επανδρωμένο ιπτάμενο όχημα το οποίο φέρει ελαφρύ οπλισμό με αυτόματη πυροδότηση και με σύστημα σταθεροποίησης Armed-Drone-System το οποία έχει και δυνατότητα νυχτερινής χρήσης κατασκευασμένο, ειδικά για τις Ε.Δ. της Τουρκίας.
Ποιος ο ρόλος του Διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη στην υπόθεση μιας και πρόκειται για έναν καλοπληρωμένο δημοσιογράφος των Τούρκων;

Γιατί η ΕΥΠ δεν το έψαξε περαιτέρω (παρότι γνώριζε, και είχε ειδοποιηθεί) για τον προμηθευτή εξοπλισμών) όπως θα έπρεπε για την διασφάλιση των Εθνικών συμφερόντων μας, άσχετα από το πως το αντιλαμβάνεται ο κάθε Αλέξης Τσίπρας το Εθνικό Συμφέρων.
Εδώ κάποιοι από τους λόγους συμφέροντος του Γιάννη Ρουμπάτη:

https://www.edocr.com/…/Sponsoras-ths-EurActiv-toy-dhmosiog…
https://www.edocr.com/…/eahatzisavv…/OI-AN8RWPOI-TWN-TOYRKWN
https://www.edocr.com/…/To-magazi-EYP-kai-ta-symferonta-toy…
https://www.edocr.com/…/SPONSORES-ths-etaireias-toy-Dioikht…
https://www.edocr.com/…/Prin-paraith8ei-o-Giannhs-Roympaths…

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ASISκατασκευαστή του ηλεκτρονικού εισιτήριου Smart Card-SC & Contactless Smart Card-SC στην χώρα μας που φέρει και εμφυτευμένο μικροεπεξεργαστή, των επικυρωτικών μηχανημάτων, των πυλών εισόδου στους σταθμούς του μετρό και του προαστιακού σιδηροδρόμου κλπ., του έργου όπου Ανάδοχος έχει ανακηρυχθεί η εταιρεία «ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ΑΒΕΤΕ- LG CNS CO LTD» αναφορικά με την διαπίστευση που τους δίνουνε τόσο η ΜΙΤ όσο και ο Στρατός και η Αστυνομία της Τουρκίας

Με αυτούς συνεργάζεται ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), την Asis Elektronik μία διαπιστευμένη εταιρεία των Μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας, όλα εν γνώσει Μαξίμου του Αλέξη Τσίπρα.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ εισιτήριά στην Ελλάδα σε όσους Έλληνες κάνουν χρήση τα ΜΜΜ του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ).
Η Μυστική Υπηρεσία των Τούρκων γνωστή και ως ΜΙΤ (Millî İstihbarat Teşkilâtı) μέσω διαπιστευμένης εταιρείας μπορεί να παρακολουθεί Έλληνες πολίτες μέσα στην ίδια μας την χώρα.

Πηγή

Back to top button