breaking newsΕλλάδα

Τουρκικός υβριδικός «πόλεμος» σε εξέλιξη: «Έλληνες αστυνομικοί ξυλοκόπησαν Πακιστανούς στον Έβρο» – «Βρώμικη» προπαγάνδα από την Άγκυρα

Τι επιδιώκουν ακριβώς οι Τούρκοι κατηγορώντας για βία και ποινικές πράξεις, Έλληνες συνοριοφύλακες, την ίδια ακριβώς στιγμή που οι επίσημες τουρκικές αρχές  «σπρώχνουν» εκατοντάδες  και χιλιάδες μετανάστες από τον Έβρο εντός Ελλάδος, θέλοντας να δημιουργήσουν  εσωτερικό θέμα στην πατρίδα μας; 

 

Προσπαθούν πάρα πολύ και με όλες τις μεθόδους οι νέο-οθωμανοί να προκαλέσουν ενδεχομένως «ανώμαλες καταστάσεις» εντός  Ελλάδος παρουσιάζοντας προκλητικά  μέλη της ελληνικής αστυνομίας ως εγκληματίες, κρίνοντας  βέβαια εξ ιδίων τα αλλότρια.      

Όλες στην κυριολεξία οι τουρκικές εφημερίδες σήμερα στην ηλεκτρονική τους  μορφή, ανέφεραν με συκοφαντικό και ψευδή τρόπο ότι «Πακιστανοί μετανάστες συνελήφθησαν από την αστυνομία στην Ελλάδα, αναφέροντας τα ονόματα  των Sufyan Mohammed (26) και Αλί Μπάρι (18), οι οποίοι φέρονται να εδάρησαν και στην συνέχεια να τους αφαιρέθηκαν τα χρήματά τους και τα τιμαλφή,  αναγκάζοντας τους να γυρίσουν στην Τουρκία με το σκάφος τους μέσω του ποταμού Έβρου».

Συνεχίζοντας το παραλήρημα οι Τούρκοι δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι «οι Πακιστανοί συνελήφθησαν στον Έβρο προερχόμενοι λαθραία από την Αδριανούπολη με βάρκα από καουτσούκ. Οι μετανάστες αυτοί έμειναν πεινασμένοι  και διψασμένοι για 2 ημέρες από την ελληνική αστυνομία, ενώ τους αφαιρέθηκαν χρήματά και τα τιμαλφή,  τους  γύρισαν πίσω στην Τουρκία με την βάρκα μέσω του ποταμού Έβρου. Εκεί οι μετανάστες έπεσαν πάνω στους «καλοκάγαθους» Τούρκους στρατιώτες της  54ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού και μετά παραδόθηκαν  στο νοσοκομείο της  Αδριανούπολης.

«Οι στρατιώτες από την πλευρά της Τουρκίας μας βοήθησαν πολύ. Ήμουν έτοιμος να  πάω στους συγγενείς μου στην Θεσσαλονίκη» φέρεται να δήλωσε ένας εκ των Πακιστανών μεταναστών».

Για το σκηνικό  αυτό, οι Τούρκοι δημοσιοποίησαν και  φωτογραφίες των δύο προσφύγων με μώλωπες προσπαθώντας να εκθέσουν την ελληνική πλευρά, έχοντας ως απώτερο σκοπό να προκαλέσουν αναστάτωση εντός Ελλάδος στην Πακιστανική κοινότητα, καθώς και δυσπιστία και μίσος ανάμεσα στα μέλη της στα πλαίσια του τουρκικού υβριδικού πολέμου.

Υπενθυμίζουμε παλαιότερο άρθρο μας με το οποίο αναφέραμε ότι  Ελλάδα και Κύπρος σύμφωνα με την ηγεσία των Ελληνικών ΕΔ και τον Κύπριο αρχηγό στρατού, Στρατηγό Λεοντάρη , «βρίσκονται» τρόπο τινά σε έναν «υβριδικό πόλεμο» με την Τουρκία σε όλο το μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων, σύμφωνα και με τον τίτλο του συνεδρίου που έλαβε χώρα στην έδρα της ΣΣΕ.

Πρόκειται για μια πραγματικότητα η οποία αναλύθηκε από ειδικούς ξένους και Έλληνες προσαρμοσμένη  στα σημερινά δεδομένα στην περιοχή μας.

Ο υπερμεγέθης και προκλητικός νέο-οθωμανικός  κίνδυνος αποτελεί πλέον μία υπαρκτή κατάσταση πλέον.

Ο υβριδικός πόλεμος είναι μια σύγχρονη μορφή του Ψυχρού Πολέμου και μιλάμε για ένα κράτος, την Τουρκία, η οποία επιχειρεί συνεχώς με όλους τους τρόπους  να προκαλέσει τριγμούς σε ένα άλλο κράτος, την χώρα μας.

Η χώρα μας δέχεται εδώ και 2-3 χρόνια έναν μεγάλο και ανηλεή τουρκικό υβριδικό πόλεμο, με στόχο να υποκύψει αμαχητί στις τουρκικές απαιτήσεις για υφαρπαγή ενεργειακών κοιτασμάτων σε Αιγαίο και κυπριακή ΑΟΖ.

Οφείλουμε  να  κατανοήσουμε βαθιά τον μεγάλο κίνδυνο και με έναν άκρως  «ελληνικό τρόπο»,  να αντιδράσουμε στις νέο-οθωμανικές  ενέργειες, σε όλο το εύρος των ελληνοτουρκικών συνόρων και στην Κύπρο.

Η Άγκυρα κινούμενη μακροπρόθεσμα υλοποιεί εδώ και χρόνια πρόγραμμα δημιουργίας σύγχρονων και πάνοπλων ενόπλων δυνάμεων, με κύριο στόχο την υλοποίηση του «εθνικού όρκου» και την αναβίωση της πάλαι  ποτέ οθωμανικής  αυτοκρατορίας .

Back to top button