breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Θερίζει τους «τριτοδοσίτες» ο COVID-19: Τι συνέβη στους γονείς βουλευτή της ΝΔ- Οι δυτικές κοινωνίες στο «πουθενά»

Θερίζει  τους εμβολιασμένους και με την 3η δόση ο COVID-19 και γεμίζουν οι ΜΕΘ παρά τις νέες  διαβεβαιώσεις περί «ελευθερίας» σε σημείο που να απορεί κανείς αν οι φαρμακοβιομηχανίες και οι κυβερνήσεις που τους στηρίζουν ψεύδονται εν γνώση τους ή απλά βαδίζουν στο πουθενά

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι γονείς του βουλευτή της  ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου οι οποίοι νοσούν με κορωνοϊό.

«Γιάννη πως είναι οι γονείς σου;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής Νίκος Ευαγγελάτος με τον ίδιο να απαντά ότι είναι στο νοσοκομείο.

 «Πρέπει να πειστεί ο κόσμος ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν και να αφήσουν τις παρανοϊκές σκέψεις ότι δεν υπάρχει πανδημία και ο κορωνοϊός δεν χτυπάει κανέναν. Και οι δυο γονείς μου ήταν εμβολιασμένοι.

Η μητέρα μου με τις δυο δόσεις και ο πατέρας μου με τις τρεις.

Και ο πατέρας μου πηγαίνει καλύτερα γιατί έχει κάνει και τις τρεις δόσεις.

Η μητέρα μου μετά την δέκατη μέρα παρουσίασε πνευμονία και τώρα την έχουμε με οξυγόνο. Παρότι έχει ισχυρή πνευμονία πάει καλά.

Έχω φτάσει στα όριά μου. Δεν μπορείς να δεις τους δικούς σου ανθρώπους. Ο αδερφός μου είναι μακριά στην Κύπρο και τα περνάω όλα μόνος μου. Δεν κλαίω εύκολα και ζητάω συγνώμη. Δεν μου είναι εύκολο όλο αυτό.

Ο ένας είναι στον Ευαγγελισμό και ο άλλος στο Γεννηματά και περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Σε κανέναν άνθρωπο να μην τύχει αυτό που μου έτυχε εμένα. Έπεσε ο πατέρας μου και δεν μπορούσα να ανέβω στο σπίτι!»

pronews.
Back to top button