breaking newsΔιεθνή

Tραγωδία στη Γαλλία: Δολοφονήθηκαν μητέρα και και τα 4 παιδιά της – Καταζητείται ο 33χρονος πατέρας

 

Σοκαρισμένη η Γαλλία από μία νέα οικογενειακή τραγωδία. Τα άψυχα σώματα μίας μητέρας και των τεσσάρων ανήλικων παιδιών της, ανακαλύφθηκαν σε ένα διαμέρισμα στην πόλη Μο, το βράδυ των Χριστουγέννων. Ανθρωποκυνηγητό για τον πατέρα

Οι εισαγγελείς στη Γαλλία ξεκίνησαν έρευνα για ανθρωποκτονία μετά τον εντοπισμό πέντε σορών σε μια πόλη βορειοανατολικά του Παρισιού. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα θύματα είναι μια γυναίκα και τα τέσσερα μικρά παιδιά της.

Τα πτώματα τους βρέθηκαν στην πόλη Mo, η οποία απέχει λίγο περισσότερο από 41 χιλιόμετρα, από τη γαλλική πρωτεύουσα. Ανακαλύφθηκαν σε ένα διαμέρισμα, είπε ο τοπικός εισαγγελέας στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Actu17, ο οποίος κατήγγειλε πρώτος την υπόθεση, η αστυνομία αναζητά τον 33χρονο πατέρα, ο οποίος βρίσκεται «σε φυγή». Ο εισαγγελέας Ζαν-Μπατίστ Μπλαντιέ επιβεβαίωσε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ότι η δικαστική αστυνομία των Βερσαλλιών ερευνούσε.

Η περιοχή του Παρισιού γνώρισε πρόσφατα μια σειρά βρεφοκτονιών. Στο τέλος Νοεμβρίου, ένας 41χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τις τρεις κόρες του, ηλικίας τεσσάρων έως 11 ετών, και παραδόθηκε.

Η αστυνομία τις βρήκε νεκρές στο σπίτι του στην πόλη Alfortville, στα νοτιοανατολικά προάστια της πρωτεύουσας Τον Οκτώβριο, ένας αστυνομικός σκότωσε τις τρεις κόρες του πριν αυτοκτονήσει στο σπίτι του στο Vemars στο Val-d’Oise.

PrimeNews.

Back to top button