breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Didier Raoult για εμβόλια: δεν είδα ούτε 1 επιστημονική μελέτη, μόνο διαφήμιση.

 

 Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι που δεν ξέρουμε αν είναι επικίνδυνο αν ”περπατάει”κι αν το κάνεις υποχρεωτικό είναι τρέλα . Τα μέτρα για covid είναι άλλου αιώνα”

Ο Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Didier Raoult εξανίσταται για τα μέτρα που ελήφθησαν και για τα εμβόλια..

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Laurence Ferrari στο La Matinale της τηλεόρασης Cnews τη Δευτέρα 7 Δεκέμβρη φαίνεται να μην έχει πειστεί καθόλου για τα εμβόλια.

Το πρόγραμμα που διάβασα ως τώρα μου μοιάζει για επιστημονική φαντασία. Ως τώρα αυτό που είδα είναι κυρίως διαφήμιση. Δεν είδα επιστημονικά άρθρα. Περιμένω να δω αληθινά δεδομένα.” Παραμένει πολύ δύσπιστος επί των επιτελεσμένων δοκιμών.

Θεωρώ πως αν διανοούνταν έστω και για αστείο να κάνουν αυτό το εμβόλιο υποχρεωτικό θα είχατε μια επανάσταση. Ευτυχώς δεν είναι αυτή η περίπτωση.”

“Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι που δεν ξέρουμε αν είναι επικίνδυνο αν ”περπατάει”κι αν το κάνεις υποχρεωτικό αυτό είναι αληθινά μια τρέλα .”

Διευκρινίζει ότι ο εμβολιασμός είναι προσωπική επιλογή όπως και η νοσηλεία…

Για τον Καθηγητή….

Ζούμε σ΄έναν κόσμο που είναι τρελός. Για π.χ τα μέτρα που ελήφθησαν για την καταπολέμηση κατά αυτής της ασθένειας είναι όροι ενός άλλου αιώνα. Δεν είναι πρακτικές συνθήκες δεν είναι μια μάχη στην καθημερινότητα.”

Οι πολιτικοί πίστεψαν από την αρχή ότι θα είχαν ένα μαγικό ραβδί. Αυτό το μαγικό ραβδί οι ειδήμονες πίστεψαν ότι θα ερχόταν από την φαρμακοβημιοχανία. Τώρα δεν υπάρχει αυτό το μαγικό ραβδί….”

 

Yπάρχουν περισσότερα εμβόλια για την πολιομυελίτιδα παρά η ίδια η πολιομυελίτιδα μέσα στον κόσμο είπε..

Κι αυτό γιατί όπως είχε δηλώσει σε άλλη του συνέντευξη σήμερα παγκοσμίως κατευθύνουν τη θεραπεία όχι τα κράτη, αλλά οι φαρμακευτικές βιομηχανίες

dimpenews.com

Back to top button