breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕλλάδα

Η Τουρκία, η «φιλάνθρωπη» Ελλάδα και τα 11 δις που δίνει ο Τζώρτζ Σόρος για τους μετανάστες

 

Εκατοντάδες ή και χιλιάδες μουσουλμάνοι μετανάστες συνεχίζουν να εισβάλλουν από την Τουρκία στην Ελλάδα σχεδόν καθημερινά.

Η συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι φυσικά πρόσφυγες αλλά νεαροί οικονομικοί μετανάστες που έρχονται εδώ ύστερα από το ανοιχτό προσκλητήριο της «φιλάνθρωπης» Ελληνικής Πολιτείας.

Ύστερα από το κλείσιμο των βόρειων συνόρων μας, η μεγάλη πλειοψηφία των μεταναστών φυσικά θα παραμείνει στη χώρα, η οποία, αν κάτι δεν αλλάξει καταλυτικά, σε 15-20 χρόνια η Ελλάδα με την ιστορία των 3.000 θα έχει μετατραπεί σε Ισλαμικό κράτος.

Η κατάσταση έχει απλοποιηθεί. Οι μετανάστες πετούν από το Μαρόκο, την Αλγερία, την Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτο, Ουγκάντα,Ναμίμπια, Ουγκάντα, Σομαλία, Πακιστάν, το Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές,  κλπ, κατ’ ευθείαν στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη  με πτήσεις της Turkish Airlines  η οποία τους επιβιβάζει στα αεροπλάνα και τους μεταφέρει χωρίς καμιά βίζα ή νομιμοποιητικό έγγραφο.

Η ίδια δηλ. αυτή  μεγάλη αεροπορική εταιρεία με την ανοχή ή και συνέργεια του Τουρκικού κράτους, έχει υποκαταστήσει μέρος του θεάρεστου  έργου των δουλεμπόρων, των οποίων ο ετήσιος τζίρος πλέον πρέπει να ξεπερνά τα 10 δις ευρώ. 

Από εκεί και πέρα, οι δουλέμποροι τους μεταφέρουν στην Ελλάδα μέσω του Έβρου  ή τους επιβιβάζουν σε πλοιάρια και τους στέλνουν μαζικά στα ελληνικά νησιά. Εκεί τους υποδέχονται οι επίσημες ελληνικές αρχές, το Λιμενικό, μέχρι και η αεροπορία στρατού σε περιπτώσεις επικινδυνότητας μαζί με  Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και την Frontex που υποτίθεται ότι, δουλειά της είναι να φυλάει τα σύνορα από την εισβολή παράνομων μεταναστών.

Στον Έβρο και σε όλα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, Μυτιλήνη,  Κω, Σάμος κλπ., όπως είναι γωστό, έχουν εγκατασταθεί  άπειρες Μ.Κ.Ο. όπου ενεργοποιούνται Έλληνες και ξένοι και  βοηθούν το «φιλάνθρωπο»Ελληνικό κράτος στην υποδοχή των μεταναστών.

Από εκεί τους στέλνουν κυρίως στην Αθήνα, το κέντρο της οποίας έχει μετατραπεί σε  Ισλαμαμπάντ, αφού οι Μουσουλμάνοι που κυκλοφορούν είναι περισσότεροι από τους Έλληνες.Παράλληλα οργιάζει η βρώμα και δυσωδία, το εμπόριο και η ανοιχτή χρήση σκληρών ναρκωτικών, η πορνεία, η παιδεραστία, το εμπόριο οργάνων, το έγκλημα σε κάθε του μορφή.

Την ίδια ώρα που η Τουρκία ενθυλακώνει 3 δις ευρώ ετησίως από την ΕΕ για  τους «πρόσφυγες», ενώ  ο Τζώρτζ Σόρος, σε συνέντευξή του στην Κωνσταντινούπολη έχει κάνει γνωστό πως έχει διαθέσει  11 δις δολάρια για τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ για την υποδοχή των μεταναστών.

Ο ίδιος επαίνεσε την Τουρκία για την ευσπλαχνία της όσον αφορά τους πρόσφυγες. Και παρέδωσε μαθήματα ανθρωπιστικής αλληλεγγύης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, για τους τρόπους με τους οποίους οφείλουν να τους υποδέχονται. Γιατί όπως είναι γωνστό ο Τζώρτζ Σόρος είναι “αριστερός” και φιλάνθρωπος.

Τώρα σε ποιο σημείο συναντώνται οι απόψεις, οι θέσεις και οι προθέσεις του Τζωρτζ  με την Πρώτη Φορά Αριστερά, η οποία μπλέκει τον μαρξιστικό διεθνισμό με την παγκοσμιοποίηση του κιμά, αποτελεί ένα θέμα προς διερεύνηση.

 

 

odosdrachmis

Related Articles