breaking newsΕλλάδακοινωνία

Παιανία: 55χρονος πακιστανός προσπάθησε να ασελγήσει σε ανήλικη μέσα σε λεωφορείο έναντι αμοιβής

Το κορίτσι έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να αποτρέψει τον δράστη

Παιανία: Χειροπέδες σε έναν 55χρονο άντρα πέρασαν αστυνομικοί, με την κατηγορία της απόπειρας ασέλγειας έναντι αμοιβής σε βάρος ανήλικης, μέσα σε αστικό λεωφορείο.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο ΜΕΚ Παιανίας όταν ο 55χρονος πλησίασε μία 15χρονη μέσα στο λεωφορείο και προσπάθησε να ασελγήσει εις βάρος της. Της πρόσφερε μάλιστα χρήματα για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του διαθέσεις.

Το κορίτσι έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να αποτρέψει τον άντρα. Ύστερα από έρευνες της Αστυνομίας εντοπίστηκε και συνελήφθη και μάλιστα, αναγνωρίστηκε από την ανήλικη, η οικογένεια της οποίας υπέβαλε μήνυση.

Κατηγορείται εκτός για απόπειρα σε ασέλγεια έναντι αμοιβής και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της σήμερα (22-11-2023) εντός λεωφορείου στην Παιανία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 55χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απόπειρα ασέλγειας με ανήλικο μετ’ αμοιβής, παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και απείθεια.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 20-11-2023, ο κατηγορούμενος προσέγγισε 15χρονη, η οποία ανέμενε σε στάση λεωφορείου και προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα.

Αφού επέμενε να της δείξει στο κινητό του ακατάλληλο περιεχόμενο, της πρότεινε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της έναντι αμοιβής.

Η 15χρονη κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο και να επιβιβαστεί στο λεωφορείο, καλώντας το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Κατά την προανακριτική έρευνα και έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των ανωτέρω αστυνομικών, επετεύχθη ο εντοπισμός του 55χρονου, ο οποίος αντιστάθηκε στη σύλληψη του και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Μετά από έρευνα στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -0,93- γραμμ. κάνναβης, το χρηματικό ποσό των -650- ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

primenews.

Back to top button