breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Η Disney έκανε ένα ακόμη επικίνδυνο βήμα στο σκοτάδι με το παιδικό «Μικρή Δαίμονας»

«Δεκατρία χρόνια αφότου έμεινε έγκυος από τον Σατανά, μια καταθλιπτική μητέρα και η κόρη της ο Αντίχριστος προσπαθούν να ζήσουν μια συνηθισμένη ζωή»

Η Disney έκανε ένα ακόμη επικίνδυνο βήμα προς το σκοτάδι με τη νέα της σειρά κινουμένων σχεδίων sitcom, Little Demon (Μικρή Δαίμονας). Δυστυχώς, αυτό το ενοχλητικό πρόγραμμα μεταφέρεται στους θεατές μέσα από το κανάλι FX, ως ευγενική προσφορά της «The Walt Disney Company», η οποία ανέλαβε τον έλεγχο του δικτύου μέσω της αγοράς της 20th Century Fox.

Η Disney περιγράφει την ιστορία ως εξής: «Δεκατρία χρόνια αφότου έμεινε έγκυος από τον Σατανά, μια καταθλιπτική μητέρα και η κόρη της ο Αντίχριστος προσπαθούν να ζήσουν μια συνηθισμένη ζωή».

Το παιδικό αυτό φωτίζει την κόλαση και τους κινδύνους του δαιμονικού βασιλείου. Ακόμη και οι προεπισκοπήσεις και οι διαφημίσεις περιλαμβάνουν τόσο φρικτό περιεχόμενο που είναι δύσκολο για τις οικογένειες που παρακολουθούν το FXX να αποφύγουν εντελώς την άσχημη θεματολογία του.

Τόσο ανησυχητικό είναι το νέο σόου της Disney που ο βουλευτής Μάικ Τζόνσον (Ρεπουμπλικάνος από το Λος Άντζελες) δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook, τα εξής: «Θα μπορούσα να γράψω τόμους ολόκληρους και να παραθέσω σελίδες με στίχους της Βίβλου, αλλά αντ’ αυτού θα δηλώσω απλά το αυτονόητο: Παρακαλώ να είστε προσεκτικοί. Η δουλειά μας ως γονείς είναι να προστατεύουμε τις καρδιές και το μυαλό των παιδιών μας. Αυτή η κουλτούρα έχει γίνει ανησυχητικά σκοτεινή και απευαισθητοποιημένη και αυτό δεν είναι πλέον παιχνίδι. Η Disney και το FX αποφάσισαν να αγκαλιάσουν και να προωθήσουν αυτό που είναι ξεκάθαρα κακό. ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.»

Εδώ είναι μερικές πληροφορίες για το τι περιλαμβάνει το κινούμενο σχέδιο:
  • Η σειρά επικεντρώνεται στη Λόρα και την κόρη της, Κρίσι, η οποία είναι το «παιδί της αγάπης», που δημιουργήθηκε από την σχέση της μητέρας της με τον Σατανά.
  • Η σειρά είναι με σατανικές εικόνες, κινούμενες εικόνες και απίστευτη βία, όπως αποκεφαλισμένα κοτόπουλα, πεντάλφες, τεμαχισμένα σώματα και λιώσιμο του ανθρώπινου σώματος.
  • Αντί να παρουσιάζεται ως επικίνδυνος, δαιμονικός και τρομακτικός, ο Σατανάς απεικονίζεται ως ένας μέσος, μεσήλικας μπαμπάς, που φορά ζακέτες.

Η σειρά Little Demon έχει βαθμολογία που την παραπέμπει ως ακατάλληλη για παιδιά κάτω των 9 ετων, επομένως η Disney αθέτησε ήδη την πρόσφατη υπόσχεσή της να κρατήσει μακριά από την πλατφόρμα ροής της, τέτοιου είδους σειρές και ταινίες.

Prime News

Back to top button