Ελλάδα

Rοbert Μalοηe (Ο εφευpέτnς των mrnα) : Πpoστατέψτε τα παιδiα σας…Cοstαs Aleχαndrou:Ο στόxoς ΔΕΝ εiσαι εσύ ! ! !

Στο διαδίκτυο αξίζει της προσοχής σας αυτη η ανάρτηση …

Costas Alexandrou:Ο στόχος ΔΕΝ είσαι εσύ.Ποτέ δεν είχαν ενδιαφέρον για σένα.Είσαι ο χρήσιμος ηλίθιος για την δουλειά τους και το πορτοφόλι τους.Ούτε τους νοιάζει να σε παρακολουθούν.Αλλά ναι τους ενδιαφέρει να σε ελέγχουν….



Τώρα όμως να σε ξεφορτωθούν θέλουν σαν τα άλογα που τα σκοτώνουν όταν γεράσουν.Και τα έχουν καταφέρει περίφημα.Ολοένα και σπάνε τα φράγματα και οι κόκκινες γραμμές όσων αντιστέκονται.

Ο πραγματικός στόχος ήταν, αλλά και πάντα θα είναι η νέα γενιά. Καθώς και τα μωρά.Αυτά δεν θα μπορούν να κάνουν παιδιά στο μέλλον και έτσι θα επέλθει η μείωση πληθυσμού με την στείρωση όπως στα κατοικίδια ζώα.

Αλλά και ο μετανθρωπισμος σε όσα είναι πιο ανθεκτικά. Η αλλαγή του ανθρώπου από άνθρωπος version1.0 σε αναβάθμιση version 2.0.Great Reset το λένε και θα τιναξουν τα πάντα στον αέρα για να το πετύχουν.

Είχαμε την ευκαιρία το 2010 να τους κάνουμε Great Shutdown.Δεν τα καταφέραμε και φτάσαμε 9 δευτερόλεπτα πρίν το τέλος.Ίσως και λιγότερα…

Η επίθεση της ΝΤΠ είναι συντριπτική και όλες οι αντιστάσεις κάμπτονται ολοταχώς.Έως τότε θα πρέπει να υποστούμε και την θυσία παιδιών στον Βάαλ.

Ακολουθεί μήνυμα χωρίς χρέωση:

Πριν κάνετε  την ένεση του παιδιού σας

Robert Malone:Το όνομά μου είναι Robert Malone, και σας μιλάω ως γονέας, παππούς, γιατρός και επιστήμονας. Δεν διαβάζω συνήθως από μια προετοιμασμένη ομιλία, αλλά αυτό είναι τόσο σημαντικό που ήθελα να σιγουρευτώ ότι έχω κάθε λέξη και επιστημονικό γεγονός σωστό.

Υποστηρίζω αυτή τη δήλωση με μια καριέρα αφιερωμένη στην έρευνα και ανάπτυξη εμβo λίων.

Έχω αφιερώσει ολόκληρη την καριέρα μου στην ανάπτυξη ασφαλών και αποτελεσματικών τρόπων πρόληψης και θεραπείας μολυσματικών ασθενειών.

Πριν κάνετε την ένεση του παιδιού σας – μια απόφαση που είναι μη αναστρέψιμη – ήθελα να σας ενημερώσω για τα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με αυτό το γενετικό εμβό λιo, το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία εμβo λίων mRΝΑ που δημιούργησα:

Υπάρχουν τρία θέματα που πρέπει να καταλάβουν οι γονείς:

● Το πρώτο είναι ότι ένα ιικό γονίδιο θα εγχυθεί στα κύτταρα των παιδιών σας. Αυτό το γονίδιο αναγκάζει το σώμα του παιδιού σας να κάνει τοξικές πρωτεΐνες ακίδων. Αυτές οι πρωτεΐνες συχνά προκαλούν μόνιμη βλάβη στα κρίσιμα όργανα των παιδιών, όπως

○ Ο εγκέφαλος και το νευρικό τους σύστημα

○ Την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία τους, συμπεριλαμβανομένων των θρόμβων αίματος

○ Το αναπαραγωγικό τους σύστημα

○ Και αυτό το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει θεμελιώδεις αλλαγές στο ανοσοποιητικό τους σύστημα

● Το πιο ανησυχητικό σημείο σχετικά με αυτό είναι ότι μόλις έχουν συμβεί αυτές οι ζημιές, είναι ανεπανόρθωτες

○ Δεν μπορείτε να διορθώσετε τις βλάβες μέσα στον εγκέφαλό τους

○ Δεν μπορείτε να επιδιορθώσετε ουλές καρδιακού ιστού

○ Δεν μπορείτε να επιδιορθώσετε ένα γενετικά επαναρυθμισμένο ανοσοποιητικό σύστημα και

○ Αυτό το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει αναπαραγωγική βλάβη που θα μπορούσε να επηρεάσει τις μελλοντικές γενιές της οικογένειάς σας.

● Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι το γεγονός ότι αυτή η νέα τεχνολογία δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς.

○ Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 5 χρόνια δοκιμών / έρευνας για να κατανοήσουμε πραγματικά τους κινδύνους.

○ Οι βλάβες και οι κίνδυνοι από νέα φάρμακα συχνά αποκαλύπτονται πολλά χρόνια αργότερα.

● Ρωτήστε τον εαυτό σας εάν θέλετε το δικό σας παιδί να είναι μέρος του πιο ριζοσπαστικού ιατρικού πειράματος στην ανθρώπινη ιστορία.

● Ένα τελευταίο σημείο:

ο λόγος που σας δίνουν να εμβo λιάσετε το παιδί σας

είναι ένα ψέμα.

○ Τα παιδιά σας δεν αποτελούν κίνδυνο για τους γονείς ή τους παππούδες τους.

○ Είναι στην πραγματικότητα το αντίθετο. Η ανοσία τους, μετά τη λήψη του CΟVΙD, είναι κρίσιμη για να σώσετε την οικογένειά σας αν όχι τον κόσμο από αυτήν την ασθένεια.

Συνοπτικά:

δεν υπάρχει κανένα όφελος για τα παιδιά σας ή την οικογένειά σας να εμβoλιάζoυν τα παιδιά σας ενάντια στους μικρούς κινδύνους του ιού, δεδομένων των γνωστών κινδύνων για την υγεία του εμ βoλίoυ που ως γονέας, εσείς και τα παιδιά σας μπορεί να χρειαστεί να ζήσετε για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Η ανάλυση κινδύνου / οφέλους δεν είναι καν κοντά.

Ως γονέας και παππούς, η σύστασή μου προς εσάς είναι να αντισταθείτε και να αγωνιστείτε για να προστατέψετε τα παιδιά σας.




πηγη 

Back to top button