Διεθνή

O Επικεφαλής της Διαστημικής Υπηρεσίας της Ρωσίας: μόνο σε μισή ώρα μπορούμε να καταστρέψουμε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ!

O επικεφαλής της Διαστημικής Δύναμης-Υπηρεσίας της Ρωσίας Roscosmos, Dmitri Rogozine προειδοποίησε ότι ” μόνο σε μισή ώρα μπορούμε να καταστρέψουμε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ.” Την ίδια στιγμή ο Πρέσβης της Μόσχας στις ΗΠΑ προειδοποιεί ότι οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ δεν αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου με την αρμόζουσα σοβαρότητα …Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση προφανώς…..

Ο Ντμίτρι Ρογκόζιν, επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίας του Κρεμλίνου, Roscosmos, τόνισε ότι «το ΝΑΤΟ διεξάγει πόλεμο εναντίον μας» αναφέρει η dailymail.

«Δεν το ανακοίνωσαν, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Τώρα είναι προφανές σε όλους ».

Πρόσθεσε: «Σε έναν πυρηνικό πόλεμο, οι χώρες του ΝΑΤΟ θα καταστραφούν από εμάς σε μισή ώρα.’

«Αλλά δεν πρέπει να το επιτρέψουμε, γιατί οι συνέπειες της ανταλλαγής πυρηνικών χτυπημάτων θα επηρεάσουν την κατάσταση της Γης μας.

«Ως εκ τούτου, θα πρέπει να νικήσουμε αυτόν τον οικονομικά και στρατιωτικά ισχυρότερο εχθρό με συμβατικά ένοπλα μέσα».

Είπε: «Αυτός είναι ένας πόλεμος για την αλήθεια – και το δικαίωμα της Ρωσίας να υπάρχει ως ενιαίο και ανεξάρτητο κράτος».

Επέμεινε: «Η ίδια η ύπαρξη μιας Ουκρανίας χωριστής από τη Ρωσία θα τη μετατρέψει αναπόφευκτα σε αντι-Ρωσική και εφαλτήριο της Δύσης για επιθετικότητα εναντίον του λαού μας.”

Τόνισε: «Απελευθερώνουμε την Ουκρανία από την κατοχή του ΝΑΤΟ και απομακρύνουμε τον χειρότερο εχθρό από τα δυτικά μας σύνορα».

Ο Γερμανός καγκελάριος Scholz δήλωσε τα εξής: “Ο φόβος δεν πρέπει να μας παραλύει. Ο Πούτιν δεν θα κερδίσει τον πόλεμο” Αναπόφευκτη η άμεση σύγκρουση. Η Νεοναζιστική Γερμανία προκαλεί ……

dimpenews.com

Back to top button