breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

To NATO προστάτης των LGBT+!Γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα κατά Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας,Αμφιφοβίας.Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ έθεσε υπό προστασία του τους LGBT+.Tίμησε τα μέλη του LGBT+. Το λάβαρο του ΝΑΤΟ το Ουράνιο Τόξο! ΝΑΤΟ σημαίνει LGBT+! Η ψευδο-αριστερή και νεοφιλελεύθερη ατζέντα των LGBT+ είναι ΝΑΤΟ ική!

To NATO προστάτης των LGBT+!Γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα κατά  Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας και Αμφιφοβίας. Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ έθεσε υπό την προστασία του τους LGBT+. Tίμησε τα μέλη της LGBT+ που είναι στα στρατηγεία του. Το λάβαρο του ΝΑΤΟ είναι στα χρώματα του Ουράνιου Τόξου! ΝΑΤΟ σημαίνει LGBT+! Η ψευδο-αριστερή και νεοφιλελεύθερη ατζέντα των LGBT+ είναι ΝΑΤΟ ική!

Μιλώντας στις 17 Mαίου 2023 επ΄ ευκαιρία της IDAHOBIT ( Παγκόσμια Ημέρα κατά  Ομοφοβίας, της Τρανσφοβίας και της Αμφιφοβίας) o Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ ο Jens Stoltenberg
είπε ότι η αποστολή του ΝΑΤΟ εκτείνεται πέρα από την προστασία των εδαφών στη διαφύλαξη των διαφορετικών πληθυσμών μας αναφερόμενους στους ομοφυλόφιλους, μπαισέξουαλ και τρανς. Η δήλωση του ΓΓ του ΝΑΤΟ:

Σήμερα είναι η εθνική ημέρα κατά της Homophobia, Biphobia και Transphobia θέλω πρώτα να σας εξηγήσω τι σημαίνει για εμένα προσωπικά αλλά τι σημαίνει και για το ΝΑΤΟ . Το ΝΑΤΟ είναι μια συμμαχία ενωμένη από 31 μέλη που όλοι πρεσβεύουν Ελευθερία Ισότητα και Ανθρώπινα Δικαιώματα. Δεν υπάρχουμε μόνο για ν΄αμυνόμαστε και να υπερασπιζόμαστε τα εδάφη μας αλλά επίσης και τους ανθρώπους στη διαφορετικότητά τους . Του ΝΑΤΟ η δύναμη είναι η διαφορετικότητα γι αυτό και είναι σημαντικό ν΄αντικατοπτρίζουμε και να γιορτάζουμε αυτή τη φανταστική διαφορετικότητα των πληθυσμών μας. Δεν είναι μόνο το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνουμε αλλά και το έξυπνο πράγμα που έχουμε να κάνουμε. Αυτό μας κάνει πιο δυνατούς. Τιμούμε κάθε μέλος της LGBT+ που ανήκουν σε αυτή την κοινότητα που εργάζονται στα στρατηγεία μας σε όλο τον κόσμο. Αξίζετε κάθε αξιοπρέπεια και σεβασμό. Και είμαι υπερήφανος ν΄αποκαλώ τον εαυτό μου σύμμαχό σας.Το ΝΑΤΟ έχει κάνε σημαντικά βήματα στο να προάγει τη διαφορετικότητα και την inclusion αλλά πάντα θα χρειάζεται να κάνουμε περισσότερα. Να συνεχίσουμε μπροστά με φιλοδοξία τις αξίες μας και να διασφαλίσουμε ότι η Συμμαχία πραγματικά αντιπροσωπεύει το ένα δις ανθρώπων που προστατεύει.”

Η Διεθνής Ημέρα εορτάζεται κάθε χρόνο αυτή την ημερομηνία εις ανάμνηση απόφασης του Π.Ο.Υ το 1990 να την αποχαρακτηρίσει από ασθένεια.

Το ΝΑΤΟ δεν πουλάει νταβατζιλίκι μόνο σε λαούς αλλά και σε διαφορετικούς…

dimpenews.com

Back to top button