Διεθνή

Σκοτώθηκε Ισραηλινός διοικητής Μονάδας Τεθωρακισμένων. Βαρύ τίμημα του Ισραηλινού στρατού σε μάχες γύρω από νοσοκομείο al Shifa και συνοικία al Shanti της Γάζας. Έπεσαν σε ενέδρα στην al Nasr δεκάδες στρατιώτες νεκροί. ΒΙΝTEΟ

Καθώς οι μάχες έχουν κλιμακωθεί σκοτώθηκε ο διοικητής μονάδας τεθωρακισμένων, συνταγματάρχης Shaldag Zeour, στον δυτικό άξονα της Γάζας… και της στρατεύσιμης γραμματέας του, Annie Owaidan.
Ο Shaldagh θεωρείται ο πιο υψηλόβαθμος μεταξύ των νεκρών του Ισραηλινού στρατού
Επίσης, έκανε το σχεδιασμό για έφοδο με τανκς, που φαίνεται να απέτυχε.

Ο ισραηλινός στρατός δέχεται βαρύ τίμημα στη γειτονιά Al Shanti και γύρω από το νοσοκομείο Al Shifa στη Γάζα, δεκάδες τανκς Merkava έχουν καταστραφεί και δεκάδες πτώματα στρατιωτών πλημμυρίζουν τους δρόμους της Γάζας. (ανταποκριτής του Al Mayadeen TV)

Τα πτώματα δεκάδων Ισραηλινών στρατιωτών βρίσκονται στο έδαφος δίπλα στα κατεστραμμένα τεθωρακισμένα τους οχήματα στη συνοικία Αλ-Νασρ της Γάζας. (ανταποκριτής του Al Mayadeen TV)

Ισραηλινά ΜΜΕ: Προφανώς, οι ελίτ δυνάμεις της Χαμάς αρχίζουν να δρουν τώρα.

Οι πιο σφοδρές μάχες από την αρχή πολέμου.

Στρατιώτες κατοχής κοντά στο Νοσοκομείο Al-Shifa, με τις κραυγές τους να γεμίζουν τον τόπο, τους θανάτους, τους τραυματισμούς και την καταστροφή αρκετών τανκς.
Μια τρομακτική ενέδρα που τους έγινε από τις Τακξιαρχίες του Αλ-Κασάμ. Για τρίτη φορά, Ισραηλινοί στρατιώτες σε ενέδρα στέλνουν σήματα κινδύνου από τη συνοικία Αλ-Νασρ στη Λωρίδα της Γάζας.

Γύρω από το νοσοκομείο Al Shifa μάχες μεταξύ Brigades Al Qassam και Τσαχάλ.

Τα ασθενοφόρα δεν μπορούν να φύγουν από το νοσοκομείο Al-Shifa και τα ισραηλινά drones πυροβολούν όλους όσους κινούνται στην περιοχή

dimpenews.com

Back to top button