breaking newsΔιεθνή

Οδοφράγματα στο Μανχάταν εν όψει σύλληψης του Τραμπ – Στήνεται σκηνικό μάχης – ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο από το Ποινικό Δικαστήριο του Μανχάταν δείχνει αξιωματικούς της Νέας Υόρκης να στήνουν οδοφράγματα γύρω από το δικαστικό μέγαρο ενόψει της αναμενόμενης απαγγελίας κατηγορίας κατά του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αυτή την εβδομάδα.

Ο Τραμπ προειδοποίησε το Σάββατο ότι μπορεί να συλληφθεί την Τρίτη, επικαλούμενος «παράνομες διαρροές» από την έρευνα του περιφερειακού εισαγγελέα του Μανχάταν, Άλβιν Μπραγκ, που υποστηρίζεται από τον Σόρος, σχετικά με τις υποτιθέμενες πληρωμές σιωπής του Τραμπ στην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς.

Κάλεσε επίσης τους υποστηρικτές toy να διαμαρτυρηθούν για την άνευ προηγουμένου κίνηση του Μανχάταν DA.

Αξιωματούχοι είπαν ότι τα σχόλιά του θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν εμφύλιες αναταραχές σε περίπτωση που απαγγελθεί κατηγορία στον Τραμπ, και πολλές υπηρεσίες έχουν συναντηθεί για να συζητήσουν τα μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Truth Social που διεξήχθη από τον Βρετανό δημοσιογράφο, Paul Joseph Watson, περίπου το 85% των υποστηρικτών του Τραμπ πιστεύει ότι η αναμενόμενη σύλληψη του πρώην προέδρου είναι μια «παγίδα τύπου 6ης Ιανουαρίου»με τα στημένα, όπως τα χαρακτηρίζουν, επεισόδια στο Καπιτώλιο.

https://www.el.gr

Back to top button