breaking newsΕλλάδα

ΔEH: Οι Πραιτωριαvoi του Μnτσoτακn σε δρασn για τnv φτωxoπoinσn τωv Eλλnvωv…

Καποτε θυμαμαι στην Σερβια, εδωσαν μια μεγαλη αυξηση στο ρευμα…

Αποτελεσμα…

Ουτε ενας Σερβος, δεν πηγε να πληρωσει το ρευμα…

Και μετα μερικες μερες, η τιμη του ρευματος, επεσε πιο κατω απ οτι ηταν, πριν την αυξηση…

Μονο ετσι αντιμετωπιζονται αυτοι οι μαφιοζοι…

Αλλα δυστυχως δεν περιμενω να συμβει κατι αναλογο στην Ελλαδα….

Και μιλώντας το πρωί στο OPEN, ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, ανέφερε πως υπήρξε περίοδος χάριτος τις ημέρες του Πάσχα και ότι από αύριο θα αρχίσουν να εκτελούνται ξανά οι εντολές των παρόχων ενέργειας να κόβεται το ρεύμα για απλήρωτους λογαριασμούς.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, δίνονται καθημερινά πάνω από 500 εντολές για διακοπές ρεύματος με τους παρόχους να πιέζουν για την άμεση πληρωμή τους.

Δειτε τι γραφει και καποιος αλλος…

Ο λαός ξανασταυρώνεται. Κάποιοι που δεν προσκυνάμε αναμένουμε ανάσταση ζωντανών σε αυτόν τον τοπο.

Αυτό εδώ είναι το ανάκτορο που χτίζει ο διευθύνον σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΗ  Γιώργος Στάσσης  με 360 χιλιάδες ευρώ μισθό το χρόνο στη Τζιά, την ώρα που σήμερα Τετάρτη έχει αναγγελθεί πως θα κοπουν  ρεύματα σε χιλιάδες σπίτια συμπολιτών μας.

Τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα  του παλατιού είναι μαύρα, γι’ αυτό ο κύριος Στάσσης δεν ζητάει νόμιμα παραστατικά ούτε για τα υλικά.

Το ανάκτορο του κυρίου Στάσση με το αίμα του Ελληνικού λαού αποτελείται από δύο υπόσκαφες βίλες, έκτασης 759,15 κυβικών μέτρων σε όγκο, με πισίνες και δεκάδες δωμάτια, τα οποία είναι όλα χτισμένα αμφιθεατρικά, ώστε να «κοιτούν» το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου μέσα σε έκταση που φτάνει τα 8,5 στρέμματα. Οι φαραωνικές κατασκευές έτσι όπως «βουλιάζουν» στην αγκαλιά του λόφου ζαλίζουν.

Σμιλευμένη πέτρα ανυπολόγιστου κόστους έχει χρησιμοποιηθεί σε όλα τα χτίσματα, ενώ ακόμη και τα μονοπάτια και οι περιφράξεις είναι πλινθόκτιστες, ώστε να εναρμονίζονται με το φυσικό τοπίο, που βρίσκεται πάνω από τη «μαγική» -αλλά όχι τόσο πολυσύχναστη- παραλία Γιαλισκάρι. Εξάλλου, ένα τέτοιο κτίσμα σε παραθαλάσσιο, νησιωτικό λόφο έχει πάντοτε πολλαπλάσιο κόστος ανά τετραγωνικό, σε σχέση με κάποιο αντίστοιχο σε αστικό ιστό.

Ο πλούτος, που ξεχειλίζει, δεν μπορεί φυσικά να εξηγηθεί από την ετήσια αμοιβή την οποία λαμβάνει ο κ. Στάσσης για τις υπηρεσίες που παρέχει στη ΔΕΗ, παρά το γεγονός πως αυτή αγγίζει τα 360.000 ευρώ τον χρόνο. Γιατί φυσικά αυτό το ανάκτορο για να στηθεί απαιτείται ποσό με πολλά μηδενικά, το οποίο είναι αδύνατον να απέκτησε το golden boy ακόμη και κατά τη θητεία του, ως country manager, στη θυγατρική της ιταλικής ενεργειακής εταιρίας Enel Group, στη Ρουμανία, όπως κάποιοι «κύκλοι της ΔΕΗ» ευαγγελίζονται.

Αλήθεια, πού βρήκε τόσα χρήματα τα τελευταία χρόνια ο κ. Στάσσης; Το ερώτημα θα πρέπει να απασχολήσει τις εισαγγελικές Αρχές της χώρας.

Λοβερδος Στελακατος Χρηστος

Back to top button