Διεθνή

Ο τ. Διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων Robert Redfield:πάνω από το 40% των ανθρώπων που πέθαναν πρόσφατα από covid19 στο  Maryland ήταν πλήρως εμβολιασμένοι! Η Αγγλική κυβέρνηση σε νέα έκθεσή της παραδέχεται: oι εμβολιασμένοι έχουν λιγότερα αντισώματα… ΒΙΝΤΕΟ

Μιλώντας σε συνέντευξή του στο Fox News το απόγευμα της Δευτέρας, ο πρώην διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων Robert Redfield είπε ότι περισσότερο από το 40% των ανθρώπων που πέθαναν πρόσφατα από τον κορωνοϊό της Γουχάν στο Maryland/Μέριλαντ έχουν εμβολιαστεί πλήρως. .
«Συχνά οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι σπάνιο να πεθάνουν άτομα που είναι πλήρως εμβολιασμένα. Τυχαίνει να είμαι ο ανώτερος σύμβουλος του κυβερνήτη Χόγκαν στην πολιτεία του Μέριλαντ. Τις τελευταίες 6-8 εβδομάδες, πάνω από το 40% των ανθρώπων που πέθαναν στο Μέριλαντ, ήταν πλήρως εμβολιασμένοι», είπε ο Ρέντφιλντ ως απάντηση στον θάνατο του πρώην υπουργού Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ.
Τη στιγμή του θανάτου του από ιογενείς επιπλοκές, ο Πάουελ έδινε επίσης μάχη με τον καρκίνο του αίματος που μείωσε την ικανότητα πρόληψης της μόλυνσης. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας του Μέριλαντ, το 65,7% των ενηλίκων στην πολιτεία είναι πλήρως ανοσοποιημένοι.

Τα εμβόλια κατά του Covid θα σας εμποδίσουν να αποκτήσετε πλήρη ανοσία ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΣΤΕ αναφέρει Άγγλος δημοσιογράφος επικαλούμενος έκθεση του βρετανικού κράτους.

H βρετανική κυβέρνηση παραδέχτηκε σήμερα 22/10/21, στη νεότερη έκθεσή της για την επιτήρηση εμβολίων, ότι:

«Τα επίπεδα αντισώματος Ν φαίνεται να είναι χαμηλότερα σε άτομα που αποκτούν λοίμωξη μετά από δύο δόσεις εμβολιασμού». (Σελίδα 23)

Τι σημαίνει αυτό; Πολλά πράγματα, όλα άσχημα. Γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια δεν σταματούν τη μόλυνση ή τη μετάδοση του ιού (στην πραγματικότητα, η έκθεση δείχνει αλλού ότι οι εμβολιασμένοι ενήλικες μολύνονται τώρα σε πολύ υψηλότερα ποσοστά από τους μη εμβολιασμένους).

Αυτό που λένε οι Βρετανοί είναι ότι τώρα βρίσκουν ότι το εμβόλιο παρεμβαίνει στην έμφυτη ικανότητα του σώματός σας μετά τη μόλυνση να παράγει αντισώματα όχι μόνο εναντίον της πρωτεΐνης ακίδας αλλά και άλλων κομματιών του ιού. Συγκεκριμένα, τα εμβολιασμένα άτομα δεν φαίνεται να παράγουν αντισώματα στην πρωτεΐνη νουκλεοκαψιδίου, το κέλυφος του ιού, τα οποία αποτελούν κρίσιμο μέρος της ανταπόκρισης στα μη εμβολιασμένα άτομα.

Αυτό σημαίνει ότι τα εμβολιασμένα άτομα θα είναι πολύ πιο ευάλωτα σε μεταλλάξεις στην πρωτεΐνη ακίδας ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (ή περισσότερες από μία φορές, πιθανώς).

Σημαίνει επίσης ότι ο ιός είναι πιθανό να επιλέξει μεταλλάξεις που πηγαίνουν ακριβώς προς αυτήν την κατεύθυνση, επειδή αυτές ουσιαστικά θα του δώσουν έναν τεράστιο ευάλωτο πληθυσμό για μόλυνση. Και πιθανότατα είναι ακόμα περισσότερες ενδείξεις ότι τα εμβόλια μπορεί να επηρεάσουν την ανάπτυξη ισχυρής μακροχρόνιας ανοσίας μετά τη μόλυνση.

Πέρα από αυτό, όλα είναι καλά. ( O Άγγλος δημοσιογράφος alex berenson)

dimpenews.com

Back to top button